Türkiye’den İsviçre’ye evlenme ilanı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Tesadüfen İsviçre’de bir iş ve işçi bulma sayfasına bakınıyordum.Türkiye’den yazan bir bayanın paylaşımı dikkatimi çekti..durum vahim herkesin derdi ne olursa olsun kaçmak.
IMG_5076.jpeg

Tesadüfen İsviçre’de bir iş ve işçi bulma sayfasına bakınıyordum.Türkiye’den yazan bir bayanın paylaşımı dikkatimi çekti..durum vahim herkesin derdi ne olursa olsun kaçmak.
Ekli dosyayı görüntüle 83912
Kadın çıtayı bayağı bayağı aşmış görmüyor musun? sence derdi yurt dışına gitmek mi. Sanırım telefonda zaten Ankara'nın değil mi hahaha Kadın kudurmuş kudurmuş :)

Yahu azizim evlilik herkes yok Odur budur şudur diyor da tüm köken mesele maddiyata dayanıyor sonuçta. kimse kusura bakmasın bugün maddiyat vardı yanıma gelen, yarın daha çok verenin yanına koşa koşa gider Ben de ona ev kadını demem.! Hap, ot, döt sat para vermeden almam seni koynuma deme karakterindeki bir zihniyetle evlilik falan olmaz. Hani derlerdi Eskiden adam olsun yeter, bize de kadın gibi kadın olsun yeter.! Bilmem anlatabildim mi?

Yabani de durur mu? Yapıştırmış mesajı…

@Yabani sen ara ve tanış. Belki herkesin önyargısı gibi bir durum değil. Belki hayırlı biri. Türkçe yazdığına göre Türk istiyor. Görmeden, tanımadan yargılamamalı.

benimkiyle ciddi ilişki zor ya
güleriz biz

Mülteci bu zaten. İlk günden amacı Avrupaymış.

Geri