Türkiye’den İngiltere’ye kıyma götüren kadın

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
“Ben köylü değilim,şehirliyim.ayrıca üniversite mezunuyum”diyen kadının bavulundan kıyma çıktı.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kıyma İngiltere’de daha ucuz ruh hastası hangi mantıkla götürmüş D:

im not coming from the village, im coming from istanbul, i have university.

i am otuzbeş years old. pörfekt britişh abla.

“Ben köylü değilim,şehirliyim.ayrıca üniversite mezunuyum”diyen kadının bavulundan kıyma çıktı.

Ay lav this villeyc. Ay lav this davar. Ay em davar bat ay em nat dişi montofon. evritink normal ay em normal. Ay em sıtadiying in üniversitiy. Ay lav kıyma but lav gıymalı börek.

Memurun profesyonelliği .. Bizde olsa hallederiz gel sen ofisime .. have you boyfriend ?

Tır lastiği koklayan gurbetçi ablamızın kuzeni herhalde… : ddd Ulan hadi salçayı filan anlarım da kıyma ne be. Bir de ben köylü değilim İstanbul’dan geliyorum deyip çantasından kıyma çıkması hahaha
Herhalde TR’de bitiremedi etini kıymasını, az bir şey kaldı araya gitmesin diye yanında götürmüş : dddd

@Sim sende götürüyormusun

• Beğen
Tepkiler: Sim
Bir yerden bir yere kıyma götürmek köylü olmak mı? Üniversite mezunu bir meziyet değil maalesef. Gerçekten insan olamıyorsanız ölün ya cidden ölün bu nasıl bir başlık

Yav ana yuregi iste kadin kac ay gormemis cocugunu. Yapmis bi gereksiz birsey analik sorgulanmaz basli basina delilik zaten.

Kiyma cok hassas bir gida.
Bozulur cabuk..hasta eder insani.
Bazi insanlar gibi..

Aksanınızı sabaha kadar yuvarlayın yine de bizim köylüsünüz ve biz üstünüzdeki köy tavuğu kokusunu ekrandan da olsa yine alırız.

Geri