Türkiye'deki Youtuberların Çöp Olması(Güncelleniyor)

Konu sahibi son olarak 3415 gün önce görüldü
Orkun iyidir gerisi yalan.

orkun var birde hayrettin var :)I en azından emek harcıyorlar fakat orkunun geçenlerde halil sezainin konserine girip video çekicem diye konseri berbat etme riskine hayret ettim, nasıl izin veriyorlar böyle şeylere hayret

orkun ışıtmak çok eğlencelisdir tavvsiye ederim ayrıca konu çok güzel

yorekok ve barış özcan dışındaki tüm kanallar acun ılıcalı.

barış özcan çok iyi ama malesef izlenmelere bakınca bizim milletin ilgi alanına girmiyor. nerede kadın poposu var 5 milyon izlenme, içine bakıyorsun ne videosu diye kurtlar vadisi çıkıyor

Tostçu erol bile youtuber lan. Daha ne diyim. Çöp tabi.

Sanırım youtube kanalı tavsiyesi veriyoruruz doğru mu anladım?
Spor Konusunda kesinlikle Ağırsağlam'ı takip etmeyin. 3-5 makale okuyup ezberleyip, sonra da bu işin içerisinde yıllardır var olan ve gayet bilimsel bir şekilde işini yapan insanlara laf atıp, ün kazanmış ergen grubu. Spor konusunda Savaş Cebeci'yi görmek beni çok mutlu etti. İyi bir kanaldır, Cenk Hoca kanalı da takip edilebilir, hem bilgi hem eğlence, Ege Fitness de iyidir, genç ve pozitif birisi, araştıran sorgulayan birisi, o da takip edilebilir.

Diğer taraftan ben, kanal olarak Evrim ağacı, Garajımdakiejder, TuranDursunCom kanallarını takip ediyorum.

Sanırım youtube kanalı tavsiyesi veriyoruruz doğru mu anladım?
Spor Konusunda kesinlikle Ağırsağlam'ı takip etmeyin. 3-5 makale okuyup ezberleyip, sonra da bu işin içerisinde yıllardır var olan ve gayet bilimsel bir şekilde işini yapan insanlara laf atıp, ün kazanmış ergen grubu. Spor konusunda Savaş Cebeci'yi görmek beni çok mutlu etti. İyi bir kanaldır, Cenk Hoca kanalı da takip edilebilir, hem bilgi hem eğlence, Ege Fitness de iyidir, genç ve pozitif birisi, araştıran sorgulayan birisi, o da takip edilebilir.

Diğer taraftan ben, kanal olarak Evrim ağacı, Garajımdakiejder, TuranDursunCom kanallarını takip ediyorum.

evrim ağacı güzel bir kanal onu düzeltme yapamadığım için listeye koyamadım

Danla Bilic de çöp. Makyaj yapıyor ama öğretici değil.
Zaten ona buna çamur atmasıyla gündemde. Başka bir numarası yok.

Geri