Türkiyedeki Suriyeliler

Konu sahibi son olarak 2127 gün önce görüldü
Türkiyediki bu ırka vergi yok ruhsat yok üniversiteye bile beleş giriyorlar suriyeye gidip vatandaş olup tekrar ülkeye dönmeyi planlıyorum

Yahu akpyi karalamak için uydurmayın bu kadar da ama :T: Suriye'nin beyin kısmı da göç eyledi bu topraklara. Beleşe ünive gidenler onlar. Gerisi yollarda dilencilik yapıyor. Normal bir Türk gencinin alacağı ücretin onda birini alarak eşek gibi çalıştırılıyorlar. Çok gördüm. Ucuz diye elemanlara her işi yaptırıyorlar. Hoşnut olmayabiliriz varlıklarından ama atmayın. Hem madem öyle; sizi bağlayan mı vardı ula o sınavı kazanamadınız? Beyin mi el vermedi? Çalışarak oluyor.

Az paraya çok çalıştirilip 2. Sınıf insan muamelesi gorenlere bizzat şahit oldum. Kimliği olmadığı için bizim sirkete kesinlikle giremezler :(

spartakusta ashur diye kötü bi suriyeli vardı. sırf onun yüzünden genelleme yapıp tüm suriyeden nefret ediyorum. sakıncası mı var?

Adamlar ac
Kimse onlari kolundan tutup zengin etmior yada belese ev falan vermiyorlar
İs yerinde bi abimizden biliyorum cok zor durumdalar

Suriyeliler geldikten sonra bir anda kiralar zamlandı.Böyle bir toplumuz.
Durumu kötü olanlar sigortasız ve az bir ücretle sabahtan akşama çalıştırılıyorlar.Sesleri çıkmıyor çünkü buna mecburlar.
Devlet onlara kalmaları için bi yer temin etti ama çoğu sokaklarda hala.
Durumu iyi olanlar ise burda yine işlerini kurdular bizim burda özel okul,lokanta açanları mevcut.

Her şeyi geçtim de Suriyeli çocukların o zor durumda oluşları, gün geçtikçe kötü insanların arttığını gösteriyor.

Komşumun evine gelip su isteyip evini soydu gitti biri. :T:
Sığınmak için geldikleri ülkede bu tip şeyler hiçhoşdeğil

Suriye'ye gireriz diyenler Türkiye'ye Suriye'yi girdirtti. 2 milyon Suriye'li, mevcut hükumetin halk düşmanı politikaları sonucu ülkemize sığınmak zorunda kaldı.

Eee islamcı teröristlere mühimmat gönderirsen, lojistik destek sağlarsan, tıbbi destek sağlarsan, eğitim verirsen, para desteği sunarsan ortaya da bu tür şeyler çıkması son derece olağan.

Bugün sokakta dilenen her Suriyeli'nin, aç kalan, açıkta kalan, yoksul kalan, evinden barkından olan, ölen, yaralanan, yetim-öksüz kalan, kötü yola düşen kim varsa AKP'nin vebali vardır.

ustasının cebındekı 3 kurus paraya goz dıkmıstı burda bı surıyelı.
sabah kahvaltı edıyorlar oglen basına levyeyle ındırıp parasını alıp kacıyor.
surıyelı bır kız otobuste son duraga kalıyor ve tecavuze ugruyor..bu duyulanı..duymadıklarımız parayla sekse zorlanıyor..
cogu ac cogu ıssız..
bunun yanında zengınlerı evlerını aldı ısını kurdu...kıra fıyatları ve ıssızlık arttı..
ısten cıkarılmalar oldu cunku ucuz ıscı gucu acıga cıktı..
bır yanım uzuluyor ama daha buyuk bır yanım onlardan nefret edıyor..
helede antepte..resmen Türk kalmadı..

Geri