Türkiye’de Yaşanmış 15 İlginç Olay

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti

İzmir’de rakı fabrikası ile şarap fabrikası işçileri, “Rakıspor – Şarapspor” maçı sırasında seyircilerle birlikte içeli 53 yıl oldu.​
13.jpg

Samsun’da 40 yıl sonra ameliyatla gözleri açılan adam, “Hayalimdeki dünya ve insanlar daha güzeldi. Dünyayı sevmedim.” diyeli 44 yıl oldu.​
8.jpg

Avcılar’da silah çekerek intihar edeceğini söyleyen genci 3 saat konuşup ikna edemeyen vatandaşlar gence tabut fırlatalı 3 yıl oldu.​
4.jpg

Dolandırıcılığı ile ünlenen “Sülün Osman” cezaevinde “Alınteri ile yaşamak” konulu bir konferans vereli 53 yıl oldu.​
1.jpg

Trabzon’da sahneleyecek “Bir Tenor Aranıyor” adlı operanın afişini gören 12 kişi iş başvurusunda bulunalı 3 yıl oldu.​
8999%20%283%29.jpg

Çetin Emeç’in mezarı başında yapılan anmaya imam yetişemeyince, Ertuğrul Özkök’ün kendi iPhone’undan Fatiha duası dinleteli 5 yıl oldu.​
hkhkkh.jpg

Gecce.com’un en başarılı kadın ödülünü vermek için sahneye çıkan Sinan Akçıl, “Bu ödülü aldığım için teşekkür ederim” diyeli 2 yıl oldu.​
10.jpg

Kur’an-ı Kerim’in indiği Hira dağındaki mağaranın duvarına beyaz boyayla “Oflu Yunus” yazılalı 8 yıl oldu.​
2.jpg

Burnuna estetik yaptıran Ajda Pekkan, operasyonu “aşırı gözlük kullanımına bağlı burunda çökme” olarak açıklarken gözlük takalı 24 yıl oldu.​
8999%20%282%29.jpg

Seren Serengil, Emrah’tan 25 santimlik fino köpeğine isim koymasını isteyince bir süre düşünen Emrah, “Karabaş” diyeli 10 yıl oldu.​
7.jpg

Eminem’in tişörtlerini satan işportacı, “Eminem’e gel” diye bağırınca annesinin adı Emine olan bir kişi tarafından öldürüleli 11 yıl oldu.​
9.jpg

Obama için gönderdiği 5 metrelik kebabı Bush’un yediğini öğrenen Adanalı kebapçı, Beyaz Saray’a 335 dolar fatura göndereli 5 yıl oldu.​
12.jpg

Tansu Çiller’e benzemek için estetik ameliyat olan manken Çiğdem Savaş, taburcu olduktan sonra “Şu an aslana benziyorum” diyeli 6 yıl oldu.​
8999%20%281%29.jpg

Star TV’de yemek programı sunan Ece Erken, kendi yaptığı ıspanaklı krepten zehirlenerek hastanelik olalı 4 yıl oldu.​
3.jpg

Bade İşçil, “Mahsun’dan ayrıldıktan sonra hayatında ne değişti?” sorusuna “Artık lahmacun yemiyorum…”cevabını vereli 7 yıl oldu​

Ece Erken olayı ilginçmiş ,komik diyecektim ayıp olur diye demedim=)

türkiye bu arasan daha ilginçlerini bulursun :D

Jgkgjgjgkgk okurken çok güldüm :D
Trabzon da ki olaya bittim jgkg:D

Gözleri açılan amca <33

Bade İşçil, “Mahsun’dan ayrıldıktan sonra hayatında ne değişti?” sorusuna “Artık lahmacun yemiyorum…”cevabını vereli 7 yıl oldu

AAahahahaha çok iyi yav :D

Geri