Türkiye'de Telefon Fİyatları AB,ABD,yada Asya'dan niye cok cok daha PAHALI ?

Konu sahibi son olarak 1249 gün önce görüldü
Türkiye'de Telefon Fİyatları AB,ABD,yada Asya'dan niye cok cok daha PAHALI ?

Bu konuda ne düşünüyorsunuz ?

samsung-galaxy-core-ii.jpg

Ula vergi nedir bilmiyor musun? 5 tlye yurda giren cep tl yaklaşık 200 tl maktu vergi ile 205 tl oluyor. E bir de kar oranı ve diğer giderler vs derken uçuyor işte. Sevdiğin partiye teşekkür et bunun için :)

Über kalkınmış ekonomimizden mütevellit herhal?

Anubis KemaL gelsin buraya ona tsk edecegim onu coOoOOK seviyorum bende o kadar cok seviyorum ki sorma :D

Sadece telefon olsa keşke bir de arabaları araştırsana nightblue ne kadar giriyor halkımız bilinçlensin :D

Exodus kardesim assında biliyorum tepki olsun diye actım soyleki petrol telefon iletişim vs vb herseyden vergi alınıyor oyle boyle degil niye biz BMW binemiyoruz parasızlıkdan degil hep bu kor olasıca vergilerden dolayısıyla bu parti işi degil assında kim gelirse aynı nasılsa essegiz ya essek olunca sırtına semer vuran cok olur

Anubis KemaL gelsin buraya ona tsk edecegim onu coOoOOK seviyorum bende o kadar cok seviyorum ki sorma :D

Kemal Avrupa standartlarında bir siyasetçi. Bunu asla kavrayamayacaksınız. Ayrıca bu vergileri getiren sizinkiler. 5 bin dolara yurda giren 2 bin motor bir araç ötv yüzünden 50 bin dolara çıkıyor. 10 dolara gelen jack daniels 175 tlye çıkıyor. 1 tl maliyeti olan sigara 12 tlye satılıyor. Zıkkım için deme, vergi koyarak caydıramazsınız kimseyi. Neyse, fakir fukara ne yapsın? Gerçi onlar istiyor. Hak mıdır diyim? Ne diyim?

Anubis bu dedikleriniz hepsine katılıyorum ama eskidende o vergiler vardı kardesim kim gelse su kahrolasıcı yüksek vergileri koyuyor 2 liralık mal oluyor 10 tl Hic sorma Almanya'daki BMW 2 Krs mesala buraya gelene kadar 15 krs oluyor gelde sinirlenme sonra bizde kıcı kırık fiat biniyoruz teneke

Anubis bu dedikleriniz hepsine katılıyorum ama eskidende o vergiler vardı kardesim kim gelse su kahrolasıcı yüksek vergileri koyuyor 2 liralık mal oluyor 10 tl Hic sorma Almanya'daki BMW 2 Krs mesala buraya gelene kadar 15 krs oluyor gelde sinirlenme sonra bizde kıcı kırık fiat biniyoruz teneke

Benim dediklerim bu parti döneminde oldu kardeşim :) arabaya ötvyi bunlar getirdi, diğer dediklerimi de. Hem haklı olsan bile madem birinin diğerinden farkı yoksa neden bir partinin tarafısın takım tutar gibi?

Konuyu sen actın o zaman bende bir kac kelam ediyim.
Anubis
1990 2002 ye kadar neler yasandı biraz arastır iştersen.Eskiden hasta oldun mu cebinde paran yoksa mahfolurdun SSK ya git ilac kuyrugu dr kuyrugu gecenin 4 dünde hastaneye git o vakitde bile kuyruklar KİMİN ELİNDE ssk KemaL kılıcdaroglu'nun bir kişi de gitmezdi niye ilac kuyrugu dr kuyrugu hastanede ilacı bide bulamazsan ayvayı yedin ara durki ilac bulacaksın pislikde cabası simdi internetten randevu alıyorsun cebinden bir kurus cıkmadan muayene oluyorsun yatsan bile tertemiz hastane ialc sıkıntısı yok git al hangi eczaneden iştersen algit Denizli Aydın İzmir yolu Exodus bilir büyükse yasca inan ki koy yolu o yoldan iyiydi tek serit sürekli kazalar olurdu her gelen soz verirdi kimse yapmazdı koca 3 sehiri bir birine baglayan yolu 2002 de R.T.E geldi hic unutmam soyle dedi o koyhizmetlerindeki işmakineleri ne yapıyor bosa duruyor calısanlar yatıyor size soz veriyorum hemen yapıcagım yolunuzu adam geldi on yıllardır yapılmayan yolu yaptı ki tahli yollar bile suan duble yol mütiş yani eskiden Almancı derdik AB swn gelenleri onların altında hep lüks arabalar vardı ahh ahh derdik bizim yok boyle arabalarımız simdi bakıyorum onlardan daha kaliteli araba binniyoruz yollara bak hic eski arabalar var mı hep yeni lüks klimalı arabalar var eskiden ABD ye yalvarırdık silah ver PKK ile mücadele edemiyoruz adamlardan Apaci savas helikopteri iştedik Yunana'a verdiler bize vermediler zorla bize 3 tane kullanılmıs Kobra savas helikopteri verdiler ama cok pahalıya simdi biz yapıyoruz o helikpteri Atak projesi 23 ,sude TSK ya teslim edildi sükür iştedimi askerim sak kalkıyor vuruyor Heron iştedik İsrailden verdiler ama işe yaramadı hala depolarda vardır onlar biz yaptık Bayrak tarı kendi imkanımızla hatta yararlı yüklerde tasıyor iştedimi sak vuruyor PKK yı daha sıda var.Onlarıda yazsam makale olacak yani anlıcan takım tutar gibi partı tutmuyoruz sen kriz lerle gecen Ecevit yıllarınız Tansu ciller donemlerini de bilmiyorsun intihar edenlerimi ararsın delirenlerimi bir gecede adamın elindeki avucundaki hersey gitmişti hatta ecevite kasa fırlatıldı ac bak suan da sükür kriz oldu dünyada nededi R.T.E teyet gecti hissetmedik İMF ye borclandırılar bizi ne oldu 9 yılda AK PARTİ borc ları odedi hatta borc veren ülke olduk büyün islam aleminin tek basına lider ülkesi olduk vs vb YAZIM HATALARI OLABİLİR KONTÜROL ETMEDİM ala'turka SENDE BURDAYSAN BİRKAC KALEM YAZA
BİLİRSİN

Geri