Borsa yatırımcısı
Bronz Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ekonomi bakanı olursa faydası olur ülkeye.Çare Babacan
Sen kimi layık görüyorsun saraya kemal Kılıçdaroğlu mu?Ekonomi bakanı olursa faydası olur ülkeye.
Layık olup olmama meselesi değil, ülke için en faydalı olanı hayata geçirmek gerekiyor ki sarayı kimse istemiyor çünkü masrafı çok fazla.Sen kimi layık görüyorsun saraya kemal Kılıçdaroğlu mu?
Anladım sen solcusun senin için adayın pek önemi yok zaten Parti'n kimi çıkarırsa ona oy vereceksinLayık olup olmama meselesi değil, ülke için en faydalı olanı hayata geçirmek gerekiyor ki sarayı kimse istemiyor çünkü masrafı çok fazla.
Ekonomi bakanı seçimi oldukça önemli ve Babacan da bu konuda iyi bir alternatif, kimse buna itiraz edemez.Anladım sen solcusun senin için adayın pek önemi yok zaten Parti'n kimi çıkarırsa ona oy vereceksin
Sizinkiler Özgür Demirtaş'ı getirir,Ekonomi bakanı seçimi oldukça önemli ve Babacan da bu konuda iyi bir alternatif, kimse buna itiraz edemez.
Bildiğim kadarı ile sorulduğunda düşünmediğini söylemişti.Sizinkiler Özgür Demirtaş'ı getirir,
Bizler çok şanslıymışız... Okul biter bitmez hem çok iyi maaşlarla işe başladık hem de hayatımızı güzel yaşadığımız gibi birikim yapma şansımız bile olmuştu. Böyle bir döneme asla denk gelmek istemezdim. Paranın alım gücü kalmadı maalesef.1060 tl elektrk
300 tl su
240tl tüp
700 tl erzak
630 tl sigara
75 tl ekmek
130 tl yol parası
900 tl iş yerinde yemek parası
4035 tl toplam ben bekarım maas ne kadar 4250 tl
215 tl ile de giderim sturbucks ta sevgilimel kahve içerim yemek yerim bide
tamam 29 gün cıkmam dışarıya
vatanımızı bölemiceksiniz
ezanları susturamıcasınızz hüloggggggg