Türkiyede Kullanılan Mason Sembolleri.

• Kullanıcı xLee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 4870 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Video Çok acık bir Şekilde Açıklamıştır.​

[YOUTUBE]m2nW2a0eMPw[/YOUTUBE]​

Youtube'dan Yorumlar ;

selamun aleykum din kardaslarim size obelisklerle ilgili yaptigim arstirmayi paylasmak istiyorum insallah yakinda videoda yaparim bu konu hakkinda. Obelisk direkt melun pislik seytani temsil ediyor, yani obelisk demek melun seytani temsil eden mimari demek. hacca gidenler iyi bilir seytan taslama sirasinda seytanin bagli olarak düsünülüp atilan taslar nereye atiliyor obeliske yani seytana !!!

arkadaslar sizleri korkutmak istemiyorum ama bunlar hepsi deccalin gelis alametleri, deccalin neoldugu kim oldugu okuyun arastirin, gec olmadan ölmeden imana gelin islami yasayin namazinizi kilin Allah cc siginin. fitne zamaninda yasiyoruz kusatilmisiz " gelenler " belgeselini mutlaka izleyin arkadaslar Allah swt bizleri korusun.

Tebrıkler,sız bu kadar ugrasıp bunları hazırlıyorsunuz. sadece 556 kişi izlemiş veya en fazla 50.000 kişinin izledigi bir videonuz wardır.ama onun yanında lady gaganın bir şarkısını bu sayının en az 30 milyon daha fazla kişi izliyor.herkez uykudu hala,saçma sapan işlerde hepsinin aklı bakalım sonumuz ne olacak ben henüz 15 yaşındayım.ben bu konuları araştırken benım yaşımdaki çocuklar facebookda For Ver,çok güzel,durumlarımı begen,arkadaş öner gibi saçma sapan şeylerle ugrasıyorlar hayırlısı !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri