Son zamanlarda, çıkan Türkiye ekonomisinin parlaması ve bu ekonomiye oranla Dünyanın devi Türkiye gibi pek çok yazılar haberler, okuyoruz. En başta TÜRK olarak gurur duyuyoruz bu haberlerden, Zaten Türk'ede yakışan budur. Bakın düne kadar krizle pençeleşen türkiye bugün. işsizlik oranıylada azalma gösterdi. Daha düne kadar gençlerimiz kara kara düşünüp gelecek kaygısıyla, Hayallerini erteleyerek intiharlara kadar gittiği günleri hepimiz çok iyi biliyoruz. Daha bugün haberlerde izledim Yunanistan'da emekli bir vatandaj ben bu emekli maaşıyla geçinemiyorum, Çöplükten yemek toplucağıma, ölürüm daha iyi diyerek canına kıymıştı hatırlıyorsanız. Bana hatta bir çoğumuza 3 4 ay önce Türkiyeyi öven sözler komedi gibi geliyordu inanamıyorduk Evet ama şuanda durum budur ki Türkiye güneş gibi parlıyan bir ülke. Tabiki mevcut devlet ve hükümetin bununla bir alakası vardır. fakat ben mevcut ve söz konusu durumu sadece hükümete bağlamıyorum. Düşünsenize bugüne kadar her türlü zorluğun cıvkını çeken Türkiye artık herşeye alışık olduğu için Çalışkan, dinamik parliyan bir yıldız olmak uğruna çalışmalarına son gaz devam etmiş ve bugünlere kadar gelmiştir. Biz zaten Türklük kanımızı azıcık kullansak bakın bakalım bu Ülke nerelere kadar gelicek. Hep beraber izliyelim ve umalım ki bu şekilde gitsin. Ülkemizi bölmeye çalışan Şeref yoksunlarınada asla müsade etmiyelim. Türkiye Büyüdükçe düşmanları artacak, çekemeyenleri çoğalacaktır.