Bize bir şey demek düşer mi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Neden olaya bu kadar hakimsin ?Bunlar ayrıldı yabani.. tiktok camiasindan geri kaldın... sonra esmer olan, bir kadınla beraberdi galiba en son.. diğeri de mal mal işler peşindeydi...
Karşıma çıkıyordu keşfette çünkü başka nasıl bir cevabım olabilir awNeden olaya bu kadar hakimsin ?
Ne bilim her şeyi detaylı biliyorsun ondan sordumKarşıma çıkıyordu keşfette çünkü başka nasıl bir cevabım olabilir aw
Ayrılmışlar diyor yukarıda. Üzülmeli miyiz, sevinmeli miyiz bilemedim...tebrikler @aegishjalmur allah tamamına erdirsin
ne... umarım hızlı toparlar kardeşim benimAyrılmışlar diyor yukarıda. Üzülmeli miyiz, sevinmeli miyiz bilemedim...

Gt xdtebrikler @aegishjalmur allah tamamına erdirsin
İnternetin suçu ne sezencim insanlar zaten bozulmuş yoksa internet çok faydalı bişeyLanndd ins birbirinizin agziniza verirsiniz diyor mal teyzede. Şu internet cok kisinin edep ahlakinida yok etmis.
Akli olan bir kere tik tokmudur bilmem nedir orda sacma sapan ahlak edep yoksunlugundan bin bir sekle girip butun sarlatanligi yapmaz. Bence eskiden bu bozuk meyilli taraflarini en azindan € yada baskalari tarafindan begeniye sunma imkanlari yoktu en azindan. Bunuda internet bollugunun verdigi taraf ile gerceklestiriyirlar. Dusunsene tiktok x saat yasaklandi diye sanki dunyanin sonu gelmis gibiydi cogu icin. Bu insta icinde gecerli. Bu 2 mecrada ne ogrenirsin yahu.İnternetin suçu ne sezencim insanlar zaten bozulmuş yoksa internet çok faydalı bişey
bak mesela ben tüm gün nasa ile ilgili videolar izliyorum
Aşk olsun. Ben lez değilim… jfjfj