Türkiye’de iki erkek böyle nişanlandı.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Gelin baya bahcup.
Bize bişe demek düşer tabi.
Hibnelik kendi disiplini olan bişi.
Düğün nişan gibi hetero adetleri hibneliğe ters.

TR'de bunu bir süt level'a çıkaran mika raun denen sosyal ağ canlısı sanırım.

Bir arkadaşım böyle ilişkileri destekliyorum demişti.Bunlar hep birbirini şaparsa kadınlar hep bize kalır demişti.Tövbe est.
Yahu tamam saygı duyalım da buna da değil haa..

Lann :Ddd ins birbirinizin agziniza verirsiniz diyor mal teyzede. Şu internet cok kisinin edep ahlakinida yok etmis.
İnternetin suçu ne sezencim insanlar zaten bozulmuş yoksa internet çok faydalı bişey
bak mesela ben tüm gün nasa ile ilgili videolar izliyorum

Amaaan hep üzülüyordum güzel güzel erkekler de gay oluyor diye neyse bunlara üzülmedim büyük kayıp değiller

İnternetin suçu ne sezencim insanlar zaten bozulmuş yoksa internet çok faydalı bişey
bak mesela ben tüm gün nasa ile ilgili videolar izliyorum
Akli olan bir kere tik tokmudur bilmem nedir orda sacma sapan ahlak edep yoksunlugundan bin bir sekle girip butun sarlatanligi yapmaz. Bence eskiden bu bozuk meyilli taraflarini en azindan € yada baskalari tarafindan begeniye sunma imkanlari yoktu en azindan. Bunuda internet bollugunun verdigi taraf ile gerceklestiriyirlar. Dusunsene tiktok x saat yasaklandi diye sanki dunyanin sonu gelmis gibiydi cogu icin. Bu insta icinde gecerli. Bu 2 mecrada ne ogrenirsin yahu.

• Beğen
Tepkiler: Min
Biz niye gitmedik bedava bir şeyler yerdik belki bırakın goygoy yapmayı bunu düşünelim kdkdjdjd

Geri