Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Zor bee tatlım bütün yük sırtında..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Feministlik iyidir ve kadın ile erkeğe eşit hakları, yaşam koşullarını savunur yani zannedildiği gibi kadınları, erkeklerden üstün tutmaz.Feministliğin lüzumu yok!
Hemen araya kadın olmak çok daha zor diye belirtmek anlamsız.
Kadınının sıkıntısı hiç yok demiyoruz elbette lakin Erkekten daha fazla demekte komik
Oturup şurda kıyaslama yapıp olumlu olumsuzlukları yazalım, Erkeklerin sıkıntısı 2 ye 3 e katlar
Feministlik ayrı bir konu ancak Türkiye koşullarında feminist olmak da pek mümkün değil maalesef.Burdan, yazdıklarını okuyunca Feministliğin eşit hakları savunduğu anlaşılmıyor yalnız.
Konus shini arkadandayim.Hakikaten ya, para kazanmak disinda ne zorlugunuz var? Cocuk mu buyutuyorsunuz, toplum baskisiyla mi karsi karsiyasiniz, siddet mi goruyorsunuz, yaptiginiz ayni is olmasina ragmen, sirf cinsiyetiniz yuzunden az mi para aliyorsunuz? Hala daha goygoy yapmalari yok mu beni benden aliyor
Bunları yazmaya gelmiştim shini teşekkürler. Kimse kusura bakmasın çalışan kadının zorluğu iş dışında ev işlerinin de onu bekliyor olması. Hele bir de çocuk varsa extra zorluk onu bekliyordur. Bir de üstüne anlayışsız bir eş varsa durumu daha vahimdir, Allah yardımcıları olsun.Hakikaten ya, para kazanmak disinda ne zorlugunuz var? Cocuk mu buyutuyorsunuz, toplum baskisiyla mi karsi karsiyasiniz, siddet mi goruyorsunuz, yaptiginiz ayni is olmasina ragmen, sirf cinsiyetiniz yuzunden az mi para aliyorsunuz? Hala daha goygoy yapmalari yok mu beni benden aliyor