Türkiye’de”Erkek” olmak.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Zor bee tatlım bütün yük sırtında..

Yaşamın zorlaştığı bir gerçek ve erkekler iş bulma konusunda sıkıntı yaşıyorlar ayrıca evlilik hazırlığında, erkekten beklentiler daha fazla ve çocuk olunca da eşin çalışmaması / çalıştırılmaması yine erkeği zora sokuyor.

Hayat şartları zorlaştı ve kadın - erkek fark etmeksizin büyük sıkıntılar yaşanıyor ancak kadın olmak kadar zor oluğunu düşünmüyorum.

Erkek olmak kolay iş, bir erkek için hayatta tek zorluk para kazanmak. Kadın için; para kazanmak + bonus sıkıntılar… ben gerçi kadın olsam da yolumu bulurdum, at olsaydım yine bulurdum .dd

Feministliğin lüzumu yok!
Hemen araya kadın olmak çok daha zor diye belirtmek anlamsız.
Kadınının sıkıntısı hiç yok demiyoruz elbette lakin Erkekten daha fazla demekte komik :)
Oturup şurda kıyaslama yapıp olumlu olumsuzlukları yazalım, Erkeklerin sıkıntısı 2 ye 3 e katlar

Feministliğin lüzumu yok!
Hemen araya kadın olmak çok daha zor diye belirtmek anlamsız.
Kadınının sıkıntısı hiç yok demiyoruz elbette lakin Erkekten daha fazla demekte komik :)
Oturup şurda kıyaslama yapıp olumlu olumsuzlukları yazalım, Erkeklerin sıkıntısı 2 ye 3 e katlar
Feministlik iyidir ve kadın ile erkeğe eşit hakları, yaşam koşullarını savunur yani zannedildiği gibi kadınları, erkeklerden üstün tutmaz.
Türkiye koşullarında kadın olmak daha zor @Türk

Feministlik iyidir ve kadın ile erkeğe eşit hakları, yaşam koşullarını savunur yani zannedildiği gibi kadınları, erkeklerden üstün tutmaz.
Türkiye koşullarında kadın olmak daha zor @Türk
Burdan, yazdıklarını okuyunca Feministliğin eşit hakları savunduğu anlaşılmıyor yalnız.

türkiye'de domates olmak bile erkek olmaktan daha zordur. öyle işleri rahat.

Hakikaten ya, para kazanmak disinda ne zorlugunuz var? Cocuk mu buyutuyorsunuz, toplum baskisiyla mi karsi karsiyasiniz, siddet mi goruyorsunuz, yaptiginiz ayni is olmasina ragmen, sirf cinsiyetiniz yuzunden az mi para aliyorsunuz? Hala daha goygoy yapmalari yok mu beni benden aliyor

Hakikaten ya, para kazanmak disinda ne zorlugunuz var? Cocuk mu buyutuyorsunuz, toplum baskisiyla mi karsi karsiyasiniz, siddet mi goruyorsunuz, yaptiginiz ayni is olmasina ragmen, sirf cinsiyetiniz yuzunden az mi para aliyorsunuz? Hala daha goygoy yapmalari yok mu beni benden aliyor
Konus shini arkadandayim.

@Shinigami cim bu erkeklere sor ayyy bunlardan dertli insan yok. yok biz para kazanıyoruz, yok evin direğiyiz. yaaa sizden olsa olsa yamuk direk olur. hey yavrum hey.

Bunları yazmaya gelmiştim shini teşekkürler. Kimse kusura bakmasın çalışan kadının zorluğu iş dışında ev işlerinin de onu bekliyor olması. Hele bir de çocuk varsa extra zorluk onu bekliyordur. Bir de üstüne anlayışsız bir eş varsa durumu daha vahimdir, Allah yardımcıları olsun.

Kimse kusura bakmasın çalışan erkeğin zorluğu iş dışında ev işlerinin de onu bekliyor olması. Hele bir de çocuk varsa extra zorluk onu bekliyordur. Bir de üstüne anlayışsız bir eş varsa durumu daha vahimdir, Allah yardımcımız olsun.

Geri