Türkiyede artık kölelik kalkmalımı sizce?

Konu sahibi son olarak 3593 gün önce görüldü
Sizce artık kölelik kalkmalımı? İnsanlar daha özgür olmalı bana göre Meclisin onayından geçen düşünceler değil kendi düşüncelerimizle yolumuza devam etmeliyiz.

Uzuv ve organlariniz dogru yönlendirin idrak etme gorevini sadece beyininize verin faydasini goreceksiniz

Tanışma konusunda kafanızdaki önyargıyı kaldırmaya geldim deyip,dakika 1 gol 1 önyargılar içinde bir konu açmanız oldukça ironik olmuş.

Dünya beşten büyüktür

köleliğe hayır

ffaf64a37d681836789353b23149b784.jpg

Kölelik gelsin diyenler boss olmadıkları sürece konuştukları cidden boş

Hocu bence bu arapseviciyi sæks kölesi yapsınlar. Hııı ni didin!?

Ayrıca;

bkz: boss nedir, nasıl olunur
bkz: yabancı kelime kullanınca kendini bi halt zannederler kulübü

bu ileti davul fırınımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Düşünsel anlamda bir kölelik var onu ne yapacağız? Hmm. Yazacaklarım ütopik kaçacak. Şu saatte kendimi böyle yormamaya karar verdim. Ama en azından işe sorgulamayı ve gerçekten düşünebilme kabiliyetini kendimize kazndırarak başlayabiliriz. Aklıma gelirse döneceğim bu başlığa.

Bende insan öldürme eğilimi var. Yeterli özgürlüğü yakaladığım anda uygulamaya koyacağım ilk düşünce.

Herkes kartları açık oynasın.

Sonra tekrar düşünelim. Özgürlük mü, kısıtlanmak mı?

Yapılan araştırmalar gösteriyor ki, Avrupa'da yaşanan cinsel saldırı oranları, Ortadoğu (Türkiye demiyorum, Ortadoğu. Dikkat.) oranlarından yüksek. Bazı aşağılama meraklılarına duyurulur. Araştırmayı yapan firma Avrupa kökenli. Cinsellik bağlamında özgürlükler Avrupa ülkelerinde Ortadoğu'ya göre daha ziyade.

Demek, o romantik safsatalar hayatın gerçekliği içinde işe yaramıyor. Lakin, kendimi sevdirmek istediğim bir ortamda, elbette, herkesin kendi bileceği diyor, görüşlerimden kendimi sakındırıyorum.

Kurallar insanların hayatını düzene sokar, herkes kafasına göre davranıp adına özgürlük dese şu anki durumdan daha huzur dolu bir hayatımız olacak mı sanıyorsunuz ?

şöyle bir gerçek var, hepimiz modern köleleriz

şu an elimizin altındaki, telefon, tablet, pc, oyun konsollarında çok zaman geçiriyoruz, internete bağlanıp kendimizi çok özgür hissediyoruz ancak daha çok köle olmuş oluyoruz

buda aslında ironik bir konu

bir arabik cenereyt gelip türkiye'de kölelik kalkmalı mı sizce diye konu açıyor bu günleri göreceğime ölseydim daha iyiydi. :(

Geri