Türkiye - Paraguay ( 0 - 1 )

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
48 takım arasında 47. yiz, o da averajla. ABD yi yenersek 43. Falan oluruz belki. Bu yüzden sahibi olduğum birincilik telini @Larien de izin verirse onlara vermeyi düşünüyorum ama hiç içimden de gelmiyor açıkçası benim kadar emek vermediler o yüzden vazgeçtim vermiyorum. Utanmazlar.

Yok ya ruhsuz adamlar. Bunlarin bazilari dunya capinda unlu takimlarda oynamiyor mu? Bence bu maclardan sonra atsinlar adami takimlarindan, ben boyle beceriksizlerle devam edemem diye.

Vatan haini dedikleri Hakan Şükür ün sol taşağı etmez bunlar.

O kadar yol uçtular. Üstelik zaman farkı var. Bir de hiç tanımadıkları rakipler ile eşleşince ne yapsınlar. Bence haklılar. Ben takımımızın arkasındayım.

Tey allam. Şaka mısınız. İlkokul cocuu mu bunlar. Turnuva bu. Heyecan varsa herkese var. Şu olur, şampiyon olma firsatin veya küme düşme maçındır gerilirsin. Bunların ekstra ne gerginliği var. Almışsın milyon yuroyu villayı. 2002 takımı bunlardan daha mı toktu. Ya adam ikiyuz bin nüfuslu adadan gelmiş. Anası vize alamamış. İlk defa dünya kupası maçı görmüşler. Senin sekiz yediğin İspanyadan puan aldılar puan! Korumayin şu hainleri.

Sen bu villa işinden kıllanmıyor musun hiç
Turistik bölgede 25 tane değerli villa yüzlerce milyon demek.
Benim aklıma sisteme kara para sokmak geliyor. Erden Timur’un Nef üzerinden yaptığı gibi. Ekonomiye dahil olacak her kuruşa açığız sonuçta.

Sen bu villa işinden kıllanmıyor musun hiç
Turistik bölgede 25 tane değerli villa yüzlerce milyon demek.
Benim aklıma sisteme kara para sokmak geliyor. Erden Timur’un Nef üzerinden yaptığı gibi. Ekonomiye dahil olacak her kuruşa açığız sonuçta.
Hiç aklıma gelmedi valla. Normalde gelmesi lazımdı :(

Geri