Türkiye - Paraguay ( 0 - 1 )

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bizim safımız Filenin Sultanları ve Efeleri…
Size sabır diliyorum…

acaba bizim milletimiz kadar kendi oyuncularini basarisizliklariyla bu kadar zorbalayan, kufur eden, ustune de bela okuyan var mi. farkli olabilirdi, ama olmadi iste. bitti gitti

acaba bizim milletimiz kadar kendi oyuncularini basarisizliklariyla bu kadar zorbalayan, kufur eden, ustune de bela okuyan var mi. farkli olabilirdi, ama olmadi iste. bitti gitti
var, bırak da insanlar eleştirsin. bizim eleştirilerimiz, hakaret, küfürlerimiz ne ki.. ne ülkelerde ne oyunculara başarısızlıkları nedeniyle hain damgası vuruldu, milli takımdan uzaklaştırıldı, ırkçı sözler söylendi. iki eleştiri iki hakaret edildi diye bir yerleri eksilmez. yenilmek, başarısız olmak bu işin içerisinde olan bir şey ama hazırlanmamak, mücadele göstermemek kabul edilemez.

Milli takım bu takımdır

E söverim tabi. Ne demek canın sağolsun de geç. Ulan bunlar Avrupa'da pahalı kulüplerde oynamıyor mu. Peşin birer milyon avro ve birer villa almadılar mi. Otuz marş bestelenmedi mi bunlara. Yahu o reklam gelirleri peki?

Montella salatalık bile olsa kusura bakma da grup sunucusu adamsiniz patatesler. İkinci dakikada gol mü yenir lan. Hadi yedin. On kişi kalmış takıma karşı böyle mi oynanır.

Beceriksiz herifler

Bu kadar rezil bir milli takım olmaz . Hani grupdan cıkardık. Hatta ve hatta final oynardık. Bizim arda mız hakanımız kenanımız vardı. Hani can`ımız vardı. Yahu bırakın gruptan çıkmayı daha gol atamadık.
2 macta ıkı tane uzakdan şut ile gol yedik.
Neymiş efendim Morinho türkiye ye gelmiş. Osimhen in pesınde dunya devlerı varmıs. Dünya yıldızı kante ülkemizdeymıs. Futbola olan bağimlılık harcanan para şuan voleybol ve basketbola harcansa emin olun açık ve net diyorum kı Dunyada 1 numarayız.
Efendim federasyon baskanı villa verıyormus sankı babasının malını verıyor. Şimdı versın villayı
BUNLARI havalaanında tekme yumruk doveceksın kı hiç yoksa gelecek nesiller daha cesaretli oynar.
Barıs alper 40 milyar euro digenler . Arda için paha biçilemez diğenler. Kerem için övgüler düzenler acaba hiç dusundulermı sabah 6 da uyanmak bunlar için değermi demeyi.

Villayı biz hakettik…

Sabahın köründe manita çağırsa gitmem denecek saatte kalkıp maç izledik.
Villayı hak ettim

Bu adamların aldığı hediyeleri, paraları Hollanda milli takımı almıyordur. Üstüne oynasınlar diye pohpohluyoruz ama eşeklik bizde. Gelsinler tüküreceksin yüzüne bazılarının. (Hepsi değil, bazılarını çoğu futbolsever biliyor.)
Tiktok videosu çeken, sigara içen, gece vakti İnstagram'da milletin sevgilisine rt atanları abartmışız.
Tarifeli uçakla gelsinler.

Bizim safımız Filenin Sultanları ve Efeleri…
Size sabır diliyorum…

Fener futbol takımından sonra milli takıma da küstü dkdkd
Biz voleybol ülkesiyiz efendim, sıradaki maç Almanya ile ezip geçeriz

Vergilerimizle San Francisco turnesi yapıyorlar.
Milletin resmi makamları masraf diye maça gitmiyor, biz ücretsiz tur kaldırıyoruz.

Eski milli sporcu Merve Güneği:

"Basın toplantılarında futbolculara çok uzun sorular sormayın. Çoğunluğu ilkokul mezunu olduğu için anlamayabilirler."

Screenshot_20260620-154848.png

la cara GIF

Ba ba olmayınca olmuyormuş çoğüzgünmüş!

Olm bin kere dedik. Ülkedeki takımlarda yerli topçu yok. Her takımda 20 yabancı var. Nasıl zamanı gelince milli takım kuracaksın. Ancak gavurlari vatandas yapıp salabilirsin sahaya. Başka şansın yok. Onlara da bizim çocuklar diyemezsin. O ruh olmaz.

Bari reis şu psikopat sarıyı arasın da bir gol bari yesin ABD. Sonuçta siyasi arena dünya kupası. Müttefiklerinin golsüz eve dönmesini istemezler

Bari reis şu psikopat sarıyı arasın da bir gol bari yesin ABD. Sonuçta siyasi arena dünya kupası. Müttefiklerinin golsüz eve dönmesini istemezler
Hırs yapıp yenebilirler, baskı ortadan kalktığı için rahat olan taraf bizimkiler olacaktır.

Hırs yapıp yenebilirler, baskı ortadan kalktığı için rahat olan taraf bizimkiler olacaktır.
Ya bırak. Kanguru maçında baskı mi vardı. İlk maç. Paraguay maçında baskı hissedecek stres yapacak bişe mi vardi dakka bir gol bir. Beceriksiz bunlar

Ya bırak. Kanguru maçında baskı mi vardı. İlk maç. Paraguay maçında baskı hissedecek stres yapacak bişe mi vardi dakka bir gol bir. Beceriksiz bunlar
Gruptan elenme stresi vardı ve elendiler ancak bu maçta daha fazla risk alacaklardır çünkü kaybedecek bir şey kalmadı.

Gruptan elenme stresi vardı ve elendiler ancak bu maçta daha fazla risk alacaklardır çünkü kaybedecek bir şey kalmadı.
Tey allam. Şaka mısınız. İlkokul cocuu mu bunlar. Turnuva bu. Heyecan varsa herkese var. Şu olur, şampiyon olma firsatin veya küme düşme maçındır gerilirsin. Bunların ekstra ne gerginliği var. Almışsın milyon yuroyu villayı. 2002 takımı bunlardan daha mı toktu. Ya adam ikiyuz bin nüfuslu adadan gelmiş. Anası vize alamamış. İlk defa dünya kupası maçı görmüşler. Senin sekiz yediğin İspanyadan puan aldılar puan! Korumayin şu hainleri.

Tey allam. Şaka mısınız. İlkokul cocuu mu bunlar. Turnuva bu. Heyecan varsa herkese var. Şu olur, şampiyon olma firsatin veya küme düşme maçındır gerilirsin. Bunların ekstra ne gerginliği var. Almışsın milyon yuroyu villayı. 2002 takımı bunlardan daha mı toktu. Ya adam ikiyuz bin nüfuslu adadan gelmiş. Anası vize alamamış. İlk defa dünya kupası maçı görmüşler. Senin sekiz yediğin İspanyadan puan aldılar puan! Korumayin şu hainleri.
Son maç için yorum yapıyorum, dedin ya 1 gol atsınlar diye...

Takım maçlara hiç hazırlanmamış ve o konuda yorumumu ilk sayfalarda yapmıştım.

Geri