Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Belliydi de iste bir umut dedik.2 maçta izin günüme denk geldi. Haftada 1 izin günümüz var onda da uyumak yerine kalkıp bunları izleyip uykumdan feragat ediyorum.
Son maç yine izin günüme denk geliyor.
Ben eşşeğim akıllanmam cuma günü kalkar abd maçınıda izlerim.
Maç sonu görüşelim dediğin için ben de seni bekliyordum.Villayı biz hakettik…
Ya lefty çeyrek filani göremeyiz yazmalıymışım skj sabahın körün kalktım şimdi de moralim bozuldu uyuyamıyorum… bana çok ayıp ettiler…Maç sonu görüşelim dediğin için ben de seni bekliyordum.![]()
Yediği golü şimdi gördüm. Evet, Uğurcan’ın kolları;
Maç sonu röportajını veriyorum ; “Çok erken bir dakikada talihsiz bir gol yedik. Bu maç planlarımızı etkiledi. Rakip iyice kapandı. Bu da maçı başka bir noktaya getirdi. Maça biz hükmettik, çok iyi paslaştık. Rakip sahada oyunu oynadık. Ama olmadı. Rakibimiz de gereksiz sertlik yaptı, zaman geçirdi, süreye oynadı bla bla bla…”
Gökhan Töre’yi anladığımız saatlerdeyiz : ddısdjfjkdsjkf bu adamı çok abartıyorlar
tekmiş gibi hissettirirsen sonucu bu olur.
ama işte onun için montella gibi köpekler milli takımın başında olmaması lazım.
hocam eskiden gazla çalışıp kabarıyordu bunlar şimdi villa araba filan varsa hediye oynuyorlar hahahŞimdi nooldu dünya sonuncusu mu olduk. Yoksa Haiti mi.
Lan elde mızrak götte yaprak yeşil Burun bile bir puan aldı. Hem de İspanya'dan