Türkiye - Paraguay ( 0 - 1 )

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Maç sonu röportajını veriyorum ; “Çok erken bir dakikada talihsiz bir gol yedik. Bu maç planlarımızı etkiledi. Rakip iyice kapandı. Bu da maçı başka bir noktaya getirdi. Maça biz hükmettik, çok iyi paslaştık. Rakip sahada oyunu oynadık. Ama olmadı. Rakibimiz de gereksiz sertlik yaptı, zaman geçirdi, süreye oynadı bla bla bla…”

Turnuvaya hazırlanılmamış zaten. Eş dost alışverişte görsün

Forvetlik başkadır. Bir golcü, golü hisseder. Biz şans deriz, boş kaleye vs deriz ama onu golcü hisseder pozisyon alır. Ne Barış ne Kerem vasıfsız forvetlerle turnuvalarımızı yedi Montella.

Eleneceğini hissetti Montella. Euro 24'te de turnuva boyu forvet girdirmedi de Hollanda'ya elenmemize ramak kala tüm forvetleri sürdü. Aynı kafa. İnanmayan o Hollanda maçını açabilir.

Geçen maçta da "Ben bu filmi 2024'te izledim" demiştim.
Bu tip tespitler için alim olmaya gerek yok, ben malımı öğrendim.
Teşekkür etmiyorum İtalyan'a.
İki turnuvamızı embesilce çaldı.
Bilerek isteyerek yaptı her şeyi.

Arda, Hakan, Merih, Kerem, Barış, Uğurcan fln turnuvaya boş yere gelmiş.
Caraçao, Irak, Özbekistan, Cape Verde izleyip utansınlar.
40 yaşında Ronaldo yırtınıyor bu kupa için.
Bizimkiler turistik tesis sandı Amerika'yı.

yenseydik de rezil olurduk.. berabere kalsaydik da rezil olurduk..
daha fazla montella ♥️ kerem/barış aşkını görmeyeceğiz..
kırmızı kart verip 10 kişi kalsalar da.. baktı adam bunlardan cacık olmaz bari erken uyanan TR vatandaşlarına bi umut verelim dediler..
(sinirlenip giden dede videosu) ..

Kimse üzülmesin, sıfır gol ve puan ile ve ilk elenmeyi beceren bir takım olarak kötüler içerisinde birinciyiz. Bunu her takım beceremez olaya bu yönüyle bakın.
Kötülerin birincisi Türk milli takımı!!! Hadi gidin yarı finala kalacağız hayalleri kurarak ülkeye geri dönün.

rezilliğin daniskası 10 kişi kalan takımı bile yenemediler.
2.yarıdan beri 10 kişiler 2 sallayamadılar...
montella gibi bir salak tdmuz ne olacak...
gözyaşlarını tutamamışlar mışşş sonucunda bir villa olsaydı bodrumda oynardınız belki...

Çok sempatik hakem @idyllic gifleri gibi tüm gerginliğimi kaçırdı (:
Yalnız kararları net, keskindi. Bizim lige transfer edelim.
Gözüyle görüyor, bir yanı oynamıyordu. Bizimkilerde olmayan iki şey.
Yorgun GIF by ATLAS

en iyisi uyumak..
daha fazla bişey yazmayayım.. turistler üzülür..

Şu çocuk gibi net olsalar Caraçao gibi eğlencesine takılırdık

Senden a101 e kasiyer bile olmaz joleli saçlı reklam yıldızı.

Kör gözlü , 2 maç arka arkaya 35 metreden aynı golü yiyiyor.

Kupa öncesi kendini seçim malzemesi yaptıran o kepçe kulaklı da bu takımda kaptanlık yapamaz artık!

Karıları anaları sevgilileri çocukları herkesi toplayıp uçağa doldurup Abd ye götürüp 3 gündür beraber vakit geçirtiyolar. Sanki cephedeler savaşa gitmişler.

Birinin karısı alacatraz hapishanesini geziyor birinin sevgilisi gece kulübünden foto atıyor...

Bunlar şimdi bir de tatile gidecekler.

Geri