Türkiye - Paraguay ( 0 - 1 )

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
bizim neyimize zaten Dünya Kupası..
akım videosu yok mu onu çekeriz anca .....
Cat Mood GIF by JustViral.Net

Rakip 10 kişi.

Hadi hocalığını yap Montella. Bul bir şeyler.

Mesela rakip 10 kişi iken sertliğe ihtiyacın yok. İsmail takımda düzgün oynayan tek kişiydi ama onu alıp oyundan Can falan at sahaya. Ya da ne bileyim al Yunusu ve İsmaili Orkun ve Barış at bir şey yap. Hadi dönsün bu maç.

50 dakika 10 kişi yenemeyecekseniz de zaten Amerika maçına çıkmayın bile.

Kerem'e çok sövdük, biraz da Barış'a sövün dedi Montella :)

En azından orta açıldığı zaman topa kafa vurabilecek birini attık içeriye. En azından rakip defansla boğuşabilecek birini attık içeriye. Bu da bir şeydir:

erken saatte kalkıp maçı açmadım bile, izlemeyin şu rezilleri.

En azından orta açıldığı zaman topa kafa vurabilecek birini attık içeriye. En azından rakip defansla boğuşabilecek birini attık içeriye. Bu da bir şeydir:

Bu çocuk da boğuşur herhalde profesyonel forvet olarak
Zira Barış forvet olsaydı 36 maçta 4 gol atan birini kimse milli takıma almazdı ama biz alıyoruz ve hep oynatıyoruz.

Abdülkerim'in ortası... Kimse dokunamıyor. (:

Bu çocuk da boğuşur herhalde profesyonel forvet olarak
Zira Barış forvet olsaydı 36 maçta 4 gol atan birini kimse milli takıma almazdı ama biz alıyoruz ve hep oynatıyoruz.

Abdülkerim'in ortası... Kimse dokunamıyor. (:
Her halükarda Keremden daha mantıklı da. Herhalde yeterli görmüyor Denizi de bana kalsa çift forvete çoktan dönmek lazım. En azından bir ön direk koşusu atar bir duvar olur içeri devrilir falan. Bunlar forvet yazılımları adam forvet bilir bunları.

Aha giriyor hem Can hem Deniz.

Orkun-Arda da değişmek lazım. Arda çok eziliyor çok kayboluyor.

Her halükarda Keremden daha mantıklı da. Herhalde yeterli görmüyor Denizi de bana kalsa çift forvete çoktan dönmek lazım. En azından bir ön direk koşusu atar bir duvar olur içeri devrilir falan. Bunlar forvet yazılımları adam forvet bilir bunları.

Aha giriyor hem Can hem Deniz.

Forvetlik başkadır. Bir golcü, golü hisseder. Biz şans deriz, boş kaleye vs deriz ama onu golcü hisseder pozisyon alır. Ne Barış ne Kerem vasıfsız forvetlerle turnuvalarımızı yedi Montella.

Eleneceğini hissetti Montella. Euro 24'te de turnuva boyu forvet girdirmedi de Hollanda'ya elenmemize ramak kala tüm forvetleri sürdü. Aynı kafa. İnanmayan o Hollanda maçını açabilir.

Yav Merih arabistan ligi mi o mesafeden kaleciler gol yesin… Kaleyi bulsa bile 80 metre öteden geliyor top… 3 oldu atak öldürüyorsun…

İyi ki uykumdan olmadım şu saçmalığı izlemek için.

Geri