Türkiye - Paraguay ( 0 - 1 )

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bunu kalkıp seyredecek miyiz şimdi, bebek uyanırsa kalkarım; yoksa sonuna yetişirim ancak…
Babası uyanıp izlesin, maç güzel giderse seni de uyandırsın, kazanırsak Gökçe' yi de uyandırıp konvoya gidersiniz. Baktınız kimse yok sokaklar bomboş bi hava alıp dönersiniz. Dönüşte de ilk önce milli takıma sonra da bana dua edersiniz sayemizde havanızı aldınız çünkü.

Hakem çok sempatik görünüyor, bize şans getirecektir.

Parayı Paraguay'a basacağız.
Biz basketbol ve voleybol dan devam.

Merih şovmeninin bıyığı, Eren’in saçı eleştiriliyor diye olumsuz etkileniyormuş. Bu arada diğerleri;

Dün Norveç'e golü atan Iraklı futbolcu Aymen Hussein'in;

• 12 yaşında babası Al Kaide tarafından öldürüldü.
• Abisini IŞİD kaçırdı, o günden beri haber alınamıyor.
• Evine bakmak için futbolu bırakma durumuna kadar geldi.
• ABD'ye girişinde tam 7 saat sorguya alındı.

Merih şovmeninin bıyığı, Eren’in saçı eleştiriliyor diye olumsuz etkileniyormuş. Bu arada diğerleri;

Dün Norveç'e golü atan Iraklı futbolcu Aymen Hussein'in;

• 12 yaşında babası Al Kaide tarafından öldürüldü.
• Abisini IŞİD kaçırdı, o günden beri haber alınamıyor.
• Evine bakmak için futbolu bırakma durumuna kadar geldi.
• ABD'ye girişinde tam 7 saat sorguya alındı.

Böyle hikayeler okudukça da bizimkilere su veresi gelmiyor insanın. Gerçekten A milli futbol takımı milli takımlar arasında pastanın en kaymaklısını yiyor. Hal böyle olunca beklenti de yüksek oluyor ama sonuç ortada.

Montella’dan Türkiye- Paraguay maçı öncesi ezber bozan karar!

Bu kapsamda sol kanatta Barış Alper Yılmaz yerine sakatlığını atlatan Kenan Yıldız forma giyecek. Barış Alper Yılmaz ise sağ kanatta veya en ileri uçta Kerem Aktürkoğlu’nun yerine forma giyecek.

Montella'nın İsmail Yüksek ya da Orkun Kökçü'den birinin yerine de Can Uzun ya da Deniz Gül'ü oynatacağı ifade edildi.

Ayrıca Zeki Çelik'in yerine de Mert Müldür, ilk 11'de düşünülüyor.

Neyin kafasını, neye göre yaşıyor anlamıyorum. Deli dana gibi koşsa bile yeter dediğimiz Barış Alper i kesmesi tuhaf. 2024 de de Portekiz karşısında Arda' yı kesmişti. Görelim bakalım neler olacak.

Bu maçı kazanacağız, öyle olması gerekiyor.

İlk önce bu akşam kazanmamız gerek. Sabaha sanırım kazanacağız, yani inşallah, kısmet ne diyelim:d

yine bi uykusuz sabah olacak..

Paraguay Teknik Direktörü Gustavo Alfaro: Hem Türkiye hem bizim için hayati bir maç. Çünkü Dünya Kupası’ndayız. Kendinize acımakla vakit kaybedemezsiniz. Yeni sayfaya geçmeliyiz, bunu sonlandırmalıyız. Gözlem yapabileceğimiz çok konu var, hızdan, kondisyondan bahsediyoruz. Her bir maç için anahtar konular var. Çok sıkı çalıştık, futbolcularımı iki gün önce tebrik ettim. Bu antrenmanların yarın çok iyi sonuç vereceğini düşünüyorum.

Forvetsiz olmuyor işte. Top içeriye çevrildiğinde 150 kalabalıkta kaybolan ve gol pozisyonu almayı bilmeyen hep markaj altında kalan bir topçu ile gol atamazsın sen.

Arda da berbat oynuyor şu ana kadar. Apokerim ve Kenan dışında biri bir şey yapacak hissi hiç yok herkes yanındakine veriyor pası. Önündekine veren sadece bu ikili.

Matías Galarza’dan tarihi rekor bizim maçımızda geldi. Paraguaylı oyuncu Dünya Kupası tarihindeki bir maçın ilk 4 dakikasında hem gol atan hem de kart gören ilk ve tek oyuncu olmuş.

Gol: 65. saniye
Sarı kart: 3 dakika 26 saniye

Paraguaylalılar sanki hayatlarındaki son maça çıkmış gibi oynuyor. Acayip bir mücadele. Umarım üzerimizdeki toprağı kurduğumuz baskıdan gol çıkararak atarız.

Ne hücum var ne savunma. Yürüyerek çalıma dizdi Paraguaylı.
Montella çoğu sorunu gölgeliyor, kovulması lazım ama sahada sorumluluk alan kimse de yok.
Bu takımın iki tane yıldızı var, Arda ne yapıyor mesela?
Bu maçta uzun pas veya içeriye orta atan topçuda beyin aramam ben dördü de kısa yahu.
Neyine havadan oynuyorsunuz
Formayı çıkartıp gelsinler Amerika'dan!
Doğrudan villalarına giderler zaten niye yorduk ki bunları

Son olarak Kerem'den insan olmaz. Futbolcuyu geçtim.
Psikolojik sorunlu birisi yahu kenardaki taraftara el-kol küfür nedir, rezillik!

Geri