Türkiye para karşılığında bilet alıp uzaya pilot gönderecek

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Aslında haber çok yeni değil(10-12 gün öncesine ait) ama bugün önüme Hindistan ile olan kıyaslaması düşünce paylaştım. Bu turistik geziyi “bakın biz uzaya bile çıktık” diye seçim boyunca, aylarca pazarlayacaklar. “Gılıçdar olsa ohhoooo… Camileri ahıra çevirdiler, ezanı yasakladılar, türbanlı bacıma sidik fırlattılar” diye devam edecekler muhtemelen. Partinin veya şahsın değil, halkın çıkarlarının ön planda olduğu bir anlayışın bu kadar devasa bir paranın turistik gezi için harcaması mümkün değildir. En azından kurumun alt yapısı için harcaması beklenirdi. Velhasıl habere dönelim;

Axiom Space isimli uzay turizm şirketi ile anlaşıp 14 günlüğüne uzaya göndereceğimiz ilk astronotumuzun bileti için 55 milyon dolar harcarken, Hindistan'ın 73 milyon dolara mal ettiği roket ile Ay'a iniş yapan dördüncü ülke olduğu anlaşılalı birkaç saat oldu

Haber yalan, yerli uzay aracımız götürüyor. Bayrak inmez ezan susmaz!!! Eski Türkiye değiliz ajdjflkk.

• Hımm
Tepkiler: ne
Büyük konuşuyorsun melnur Birgün buraya mecbur olacaksın

Büyük konuşuyorsun melnur Birgün buraya mecbur olacaksın
Serçe, bu toprakların insanlarıda çok başarılı bilim adamı olabiliyor, çok örnekler var bu konuda. Bak mesela Anadolu'nun bağrından çıkmış yurt dışında okuyup bilim adamı olan sayısız insan var, Uğur Şahin, Şahin Albayrak,....... gibi.
Sözümüz bilim için hiç bir adım atmayıp sırf algı için, oy için milli ve yerlilikten bahseden, halkı salak yerine koyan siyasilere.

Serçe, bu toprakların insanlarıda çok başarılı bilim adamı olabiliyor, çok örnekler var bu konuda. Bak mesela Anadolu'nun bağrından çıkmış yurt dışında okuyup bilim adamı olan sayısız insan var, Uğur Şahin, Şahin Albayrak,....... gibi.
Sözümüz bilim için hiç bir adım atmayıp sırf algı için, oy için milli ve yerlilikten bahseden, halkı salak yerine koyan siyasilere.
Anlıyor ve hak veriyorum ama bazen ileri gidiyorsun her ne olursa olsun Türkiye de yaşıyorum ve Türkiye ile bu kadar alay edilmesi hoşuma gitmiyor.

Anlıyor ve hak veriyorum ama bazen ileri gidiyorsun her ne olursa olsun Türkiye de yaşıyorum ve Türkiye ile bu kadar alay edilmesi hoşuma gitmiyor.
Seni üzüyor olsam dahi senin iyiliğin için. Ülkemin insanlarının bu hale getirilişi beni isyan yapacak bir hale getiriyor. Hak ediyoruz diyorsan diyecek bir sözüm yok.
Türkiye ile alay edenler iktidarda. Biz sadece onların yalanlarıyla alay ediyoruz. Türkiye bu hale durduğu yerde gelmedi.

• Hımm
Tepkiler: ne
@melnur bilmez ama bu topraklardan nice büyük liderler çıkmış. Meselâ Recep Tayyip Erdoğan. Berlinden kim çıkmış? Bir tek Lena.

@melnur bilmez ama bu topraklardan nice büyük liderler çıkmış. Meselâ Recep Tayyip Erdoğan. Berlinden kim çıkmış? Bir tek Lena.
Evet haklısın büyük ekonomist RTE. Noldu Nas'a canım? Nerede kaldı? Hani faiz sebep enflasyon sonuçtu ve faiz asla yükselmeyecekti? Sen her kötülüğü hak ediyorsun da olan diğer masumlara da oluyor.
Berlin'den mesela Prof. Şahin Albayrak çıktı. Dahası da var da anlayana bu da yeter.

Evet haklısın büyük ekonomist RTE. Noldu Nas'a canım? Nerede kaldı? Hani faiz sebep enflasyon sonuçtu ve faiz asla yükselmeyecekti? Sen her kötülüğü hak ediyorsun da olan diğer masumlara da oluyor.
Berlin'den mesela Prof. Şahin Albayrak çıktı. Dahası da var da anlayana bu da yeter.
Sen anlamazsın o işlerden melnur.

Boş konuşuyorsun İsmail. Öyle olmazsa ne anlamadığımı açıklarsın. Magazince yorumlar ötesine gidemiyorsun ama espiri dahi yapacak kabileyete sahip değilsin.
Bak bi, senin Almanyan da millet gelecek korkusu ile sokaklara dökülmüş. Biz geleceğe hazırlanıyoruz. Ve kimse engelleyemiyor. Yükselişimiz engellenemez. Sizinkileri de Ördek gibi vuruyoruz. Artık sığınacak yer bulamıyorlar.

Bak bi, senin Almanyan da millet gelecek korkusu ile sokaklara dökülmüş. Biz geleceğe hazırlanıyoruz. Ve kimse engelleyemiyor. Yükselişimiz engellenemez. Sizinkileri de Ördek gibi vuruyoruz. Artık sığınacak yer bulamıyorlar.
Diyorum ya espiri kabiliyetin dahi yok. Daldan dala atlayarak bilgisizliğini saklamaya çalışıyorsun ama nafile.

Seni üzüyor olsam dahi senin iyiliğin için. Ülkemin insanlarının bu hale getirilişi beni isyan yapacak bir hale getiriyor. Hak ediyoruz diyorsan diyecek bir sözüm yok.
Türkiye ile alay edenler iktidarda. Biz sadece onların yalanlarıyla alay ediyoruz. Türkiye bu hale durduğu yerde gelmedi.
Bak Serçe demişti dersin sen çok kötü buraya Birgün mecbur kalacaksın unutma bu sözümü

Bak Serçe demişti dersin sen çok kötü buraya Birgün mecbur kalacaksın unutma bu sözümü
Demene gerek yok, ülkeme her zaman geliyorum ve geleceğim. Ülke ayrı yönetenler ayrı.
Bir gün gelmek zorunda olabilirim diye gerçekleri görmemezlukten mi geleyim?
Türkiye insanı da imkanlar verilirse her türlü teknolojiyi geliştirir, lafımız o insanlara fırsatı vermeyenlere.

Demene gerek yok, ülkeme her zaman geliyorum ve geleceğim. Ülke ayrı yönetenler ayrı.
Bir gün gelmek zorunda olabilirim diye gerçekleri görmemezlukten mi geleyim?
Türkiye insanı da imkanlar verilirse her türlü teknolojiyi geliştirir, lafımız o insanlara fırsatı vermeyenlere.
Gelme sen ne işin var burda haketmiyorsun artık bende kızıcam gurbetçilere çünkü sen sadece yönetime değil insanları ilede dalga geçiyorsun dur ben hangi şehre geldiğini öğrenip seni sınırda protesto edeyim

.ddd
Ilahi No Pasaran...millet aksiyon istiyor..senin dedigine bak

Geri