Türkiye nereye gidiyor?

Konu sahibi son olarak 63 gün önce görüldü
Türkiye'mi?Hani nerde,ben göremiyorum da!

Gün geçtikçe siliniyoruz aslında farkında değiliz. Daha çocuğu terörist eden bir milletiz. Kendi başında ki belayı görmeyen insanlar, küçük çocuğa saldırıyor. Hemde ölen çocuğa. Ben diyorum ki, insanların kalpleri körelmiş, insanlar menfaatlerini ortaya diziyor. Insanlar sadece kendini düşünüyor.
Ülkesinde hırsız olduğu halde, katil olduğu halde peygamber yerine konulan bir adamı savunan bir millet var.

Türkiye mi dediniz?

Söylim ben. ÖLDÜ!

Tatavaya gerek yok. hersey yolunda.
Allah beterinden saklasin.
Bknz. Ukrayna, Yunanistan, Misir, Suriye, Libya,....

Eee Sükretmeyi unutmussak demek ki...

Türkiye bir yere gidiyor mu gidiyor. (Türk) gidiyor (i) gidiyor (ye) babam ye yiyenler gidiyor.
Geleceğe umutla bakmıyorum.
Şayet yakında Türkiye kalmayacak. Biz konuşanlar hep farklı zihniyet diye ötekileştirileceğiz.
Bunu herkes yapacak. Verilen tavizlerin haddi hesabı yok.

Katiline aşık bir millet olduk. Türkiyeyi yok edenlere aşığız! Ülke olarak. Bazıları daha çok aşık...

Bok çukuruna gidiyordu, vardı. Hepiniz b o k l a n d ı n ı z.

500 milyar dolar borç nasıl ödenecek
gece gündüz düşünüyorum
Damat bile benim kadar düşünüyordur belki

Başlık açıldığında yıl 2013'imiş. Aradan geçen 7 yıl boyunca gittiği yol değişmedi. Yol dar ve çakıllı. Allah sonumuzu hayr etsin.

Hak ettiği yere doğru gidiyor. Bu yolda emeği geçen her bireye teşekkür mü edersiniz yoksa beddua mı orasını artık bu işte tek oy dahi vermeyerek katkıda bulunmayanlar söylesin. Vatan millet sakarya, ezan susmaz bayrak inmez, biz bize yeteriz,.......

2013 ten bu yana ne oldu?

İngiltere şaka yapıyorum derken Avrupa birliğinden çıktı.
Ukrayna Rusya federasyonuna bağlanmak üzere.
Merkel gitti. Obama gitti, Trump gitti, Kılıçdar gitti, Baydın yolcu.

Türkiye dimdik ayakta.

Allahin dedigi olurbjaahhsbshahahsbhshshshabab

Geri