Türkiye nasıl çökertilir?

Konu sahibi son olarak 71 gün önce görüldü
Şu anda AKP nin yaptıkları Türkiye Cumhuriyetini çökertmek isteyenlerin yapmak istedikleriyle birebir örtüşmektedir. Bir CİA kuruluşu olan Soros destekli TESEV ordumuzun küçültülerek sivil insiyatifin emrine girmesini yayınladığı raporlarında açıkça belirtiyordu. AKP ne yapıyor Askeri karagahları, okulları, hastahaneleri kapatıyor. geri kalanları da sivil otoritenin emrine veriyor.
CİA kuruluşu olan FETÖ de Ergenekon, balyoz, askeri casusluk iddiaları ile ordumuzun kahraman subaylarını bir bir içeri atıp sahte deliller ile onların toplum gözünden düşmesini sağlayıp itibarsızlaştırmaya çalışmıştı. AKP de şimdi aynısını yapıyor. Halkımıza ordu darbe yaptı hissi uyandırıyor.
Emir komutayı genelkurmay başkanından alıp bakanlıklara bağlayarak TESEV in raporu doğrultusunda sivil otoritenin emrine veriyor. Bugün AKP var yarın kim olacak belli değil siyasi iradenin emrine girmiş bir ordunun subayının düştüğü durumu anlamamak için kör olmamız lazım. Subayının itibarı sıfırlanmış bir ordunun düşman ordusuyla karşılaştığındaki halini düşünmek bile istemem!

Türkiye Cumhuriyeti Devleti ancak böyle çökertilebilir AKP bu tavrından vazgeçmezse maalesef gidişat ona doğrudur.

Basit bir varsayım hele ki darbenin bir senaryo olduğu söylenilmesi :)
CIA'ye inanmaktansa Akp'ye haşaa biat etmek çok daha selamet olacaktır(!) Ulan Mısırda darbe yapan asker diplomatları asarken bunu yerinde bir uygulama olarak görüp Türkiyenin darbecileri asmasını insan hakları vs diye zırvalayan abd,ingiliz kuruluşları Türkiyenin,müslüman toplumun iyiliğini isteyip telkinde bulunacak ?
Allah aşkına hipnoze edildik de haberimiz mi yok ?

türkiye nasıl çökertilir
türkiye nasıl çökertilir resimli anlatım
türkiye nasıl çökertilir programı indir full
türkiye nasıl çökertilir kurulum

Ulkeyi yikmanin iki yolu vardir.
Ilki isgal edersin kisa surede girer ama kisa surede cikmak zorunda kalirsin. Kayiplar cok fazla olur ve o ulkede gelecek 50 yil seytan olarak anilirsin.

Ikincisi uzun surer ama garantilidir.
Once egitim sistemini cokertirsin, coken egitim sistemi ile halk cahil kalir ve hirsizlarin dahada onemlisi dindar gorunumlu adi kisilerin pesine takilir. Bu da fikirler ve insanlar arasinda ki ucurumlari daha da acar. Once tartisma sonra kavgaya donusur. Kavga buyur ve tum ulkeye yayilir. Tam o anda ulkenin temeline yerlestirdigin ekonomi bombasini patlatirsin guc toplayan dinci ve hirsizlar ulke yonetimine gelir. Ulke kleptokrasi ile soyulurken zayiflamis ve icten curumus halk isgalcilere kahraman gibi bakar.
Orduyla girer ulke yonetimini kendine bagimli halde tekrat dizayn eder cikarsin. Ulkenin tum kaynaklarini somururken halk seni gelecek 50 yilda kahraman olarak gorup bas ustunde tutar.

Ne dersin Corona program kurulumunu tam anlattik mi ?

Ulkeyi yikmanin iki yolu vardir.
Ilki isgal edersin kisa surede girer ama kisa surede cikmak zorunda kalirsin. Kayiplar cok fazla olur ve o ulkede gelecek 50 yil seytan olarak anilirsin.

Ikincisi uzun surer ama garantilidir.
Once egitim sistemini cokertirsin, coken egitim sistemi ile halk cahil kalir ve hirsizlarin dahada onemlisi dindar gorunumlu adi kisilerin pesine takilir. Bu da fikirler ve insanlar arasinda ki ucurumlari daha da acar. Once tartisma sonra kavgaya donusur. Kavga buyur ve tum ulkeye yayilir. Tam o anda ulkenin temeline yerlestirdigin ekonomi bombasini patlatirsin guc toplayan dinci ve hirsizlar ulke yonetimine gelir. Ulke kleptokrasi ile soyulurken zayiflamis ve icten curumus halk isgalcilere kahraman gibi bakar.
Orduyla girer ulke yonetimini kendine bagimli halde tekrat dizayn eder cikarsin. Ulkenin tum kaynaklarini somururken halk seni gelecek 50 yilda kahraman olarak gorup bas ustunde tutar.

Ne dersin @Corona program kurulumunu tam anlattik mi ?

ohoo kurulum aynen harfi harfine. yapmışlar zaten de crack atmaya uğraşıyolar şu an.

Geri