Türkiye Müzik Ödülleri 2013 sahipleri belli oldu

• Kullanıcı eVe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Müzik Haberleri
Konu sahibi son olarak 2412 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Göksel primmi veriyo nedir sana :zuha:
ya bence ödül için hem sanat kabiliyeti baz alınmalı hemde görselik göksel görsellikte gerçekten batırıyo o saçlarını bergen gibi yüzünün yarısını kapamalar falan bi tarzımmı var zannediyo biri ona güzelmi oluyosun diyo nedir anlamadım :zuha:

Sanat kabiliyetinin yanında kazandırdıklarıda önemli değil mi tsm parçalarını bir kez dinle evet baygın şekilde söyluyor görsellık olarakda haklısın ama son albumuyle hem goruntu olarak iyidi hemde son albumu gercekten çok güzeldi o albümüyle bir çok kişiye sevdırdı kendını.

Sanat kabiliyetinin yanında kazandırdıklarıda önemli değil mi tsm parçalarını bir kez dinle evet baygın şekilde söyluyor görsellık olarakda haklısın ama son albumuyle hem goruntu olarak iyidi hemde son albumu gercekten çok güzeldi o albümüyle bir çok kişiye sevdırdı kendını.

Şimdi sana TSM eserlerinden makamlarından anlıyorum dersem inan ağır yalan konuşmuş olurum benim kastettiğim sadece geç kazandırdı bişeyleri ondan önce çok daha fazla emek verenler vardı misal gülşen o hiç yok ortada veyahut sıla veya veya funda.
:D:DD:

En iyi proje:Orhan Gencebay'la Bir Ömür

Ayrıca En iyi Kadın Sanatçı ödülü için ben Sıla'yı düşünmüştüm ama.. çok şaşırdım Göksel'i duyunca..

Tebrik ederim ödül kazananları. :cici:

Şimdi sana TSM eserlerinden makamlarından anlıyorum dersem inan ağır yalan konuşmuş olurum benim kastettiğim sadece geç kazandırdı bişeyleri ondan önce çok daha fazla emek verenler vardı misal gülşen o hiç yok ortada veyahut sıla veya veya funda.
:D:DD:

bende çok fazla anlamıyorum ama ele aldıgı şey bence gayet guzel.
funda arar konusunda dedim zaten o kadın hepsini ezer geçer o zaten ispatladı bence kendini çoktan.
Gülşen konusunda da haklısın almasa bıle en azından ismi yer almalıydı.
Sıla da aynı şekilde oda olabilirdi ses açısından gercekten iyi.
fakat gökselde de okadar nutuk tutulcak durum yok benım takıldıgım nokta orasydı : ))

O oyları verenlerin aklına ben. :D

funda arar konusunda dedim zaten o kadın hepsini ezer geçer o zaten ispatladı bence kendini çoktan.
fakat gökselde de okadar nutuk tutulcak durum yok benım takıldıgım nokta orasydı : ))

yekta 2012 de gülşen albüm çıkarmadı ki :(

Tamamda vay arkadaş ne gökselmiş benle dostluğuna inatla zarar veriyosun göksel için :zuha: noluyok anlamıyomki :zuha:

napayım çıkarsaymış .D

en iyi grup seksendört? bu konuda ne düşünüyosun .D
kolpa yada gripin konusunda mesela?

gripinde alabilirdi ama 84 ün şurdan aldıgın düşünüyorum orhan gencabayın şarkısı çok tutuldu o yüzden bence ona oy vermiş olabilirler çünkü ben oy kullanırken yanlış hatırlamıyorsam o şarkı vardı dokunma şarkısının klibi hepsi iyi gruptu o kategoridekilerin bence seçim yapamam :D

En iyi şarkı: Türkan - Demet Akalın

Buda pek bi saçma bence
icon_nogood.gif

gripinde alabilirdi ama 84 ün şurdan aldıgın düşünüyorum orhan gencabayın şarkısı çok tutuldu o yüzden bence ona oy vermiş olabilirler çünkü ben oy kullanırken yanlış hatırlamıyorsam o şarkı vardı dokunma şarkısının klibi hepsi iyi gruptu o kategoridekilerin bence seçim yapamam :D

kısaca hepsi olabilirdi şaşırmazdım diyosun ama kolpa ve gripin de iyidiler.
neyse en azından bi konuda azcık hem fikirz ßaşak kesin değilizdir o yuzden hiç sormuorum ve gidip göksel dinliyorum:D

Biz bu seneki sonuçları beğenmedik, başvuralım tekrar yapsınlar :p :D

sen nasıl kıvırıyosun böyle yaa :zuha: aman yarabbim hümaaaaa :zuha:
Canım valla lafım onlara idi yahu. :zuha: Kıvırmıyorum ben ki hem. :zuha:
Sus bi sus. :zuha:
Beğenmedim ben bunu yeniden oylayın yanlış bunlar. :zuha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri