Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Niye dramatize ettin kiGüzellik görecelidir. Torpille seçilip seçilmediği gibi konular tartışılır, amenna. Ama kadınların bu kadar çok hırpalanıp ezildiği, ikinci sınıf insan muamelesi gördüğü bu ülkede hem bu durumdan hayıflanıp hem de kadının üzerinden çirkin benzetmeler yapmak iğrenç ötesi bir durum. Özellikle kadınların bunu yapması çok şaşırtıcı.
Kadın çirkin değil. Ancak her zamanki seçilen güzellik anlayışının dışında gibi hissettirdi. Bir de babasının konumu da insanları hoşnutsuzluğa itmiş olabilir.Güzellik görecelidir. Torpille seçilip seçilmediği gibi konular tartışılır, amenna. Ama kadınların bu kadar çok hırpalanıp ezildiği, ikinci sınıf insan muamelesi gördüğü bu ülkede hem bu durumdan hayıflanıp hem de kadının üzerinden çirkin benzetmeler yapmak iğrenç ötesi bir durum. Özellikle kadınların bunu yapması çok şaşırtıcı.
Niye dramatize ettin ki
Güzel değil işte
Sırf kadin dayanışması olsun diye olmamış bir şeye de olmuş denilmez göz var nizam var yani
Bu eleştiriyi anlarım. Önceki yorumumda da bahsettim. Bunlar tartışılır. Güzel olmayan bir kadını babasının konumundan dolayı seçtiler vs denilir. Ama ağza alınmayacak hakaretlerle aşağılanması üstelik bunları bir başka hashtag altında kadınlara yapılan muameleyi eleştiren hemcinslerinin yapması çok iğrenç.Kadın çirkin değil. Ancak her zamanki seçilen güzellik anlayışının dışında gibi hissettirdi. Bir de babasının konumu da insanları hoşnutsuzluğa itmiş olabilir.
Yo üzerime alınmadım genel konuştum kaldı ki bu dış görünüşü için konuşulan her hangi biri değil bende karşıyım insanların dış görünüşü ile alay edilmesine ama dediğim gibi bu durum farklıHanımefendi dramatize ile ne alakası var yazdığım şeyin? Üstelik neden üzerinize alındınız? Ben X platformunda yapılan yorumlara istinaden yazdım bunları. En masumu olarak, hemcinsine yapılan “Makak maymununu Türkiye güzeli seçmişler bu mu güzellik anlayışınız yakıştırmasını sen hoş buluyor musun? Beni sadece kadınların değil genel olarak insanların dış görünüşleri üzerinden çirkin benzetmeler yapılması rahatsız ediyor.
Rica ediyorum şu forumda yazılan her şeyi üzerinize alınmayın.
Bu eleştiriyi anlarım. Önceki yorumumda da bahsettim. Bunlar tartışılır. Güzel olmayan bir kadını babasının konumundan dolayı seçtiler vs denilir. Ama ağza alınmayacak hakaretlerle aşağılanması üstelik bunları bir başka hashtag altında kadınlara yapılan muameleyi eleştiren hemcinslerinin yapması çok iğrenç.
Babasının konumu ne ki? Takip edemedim benHanımefendi dramatize ile ne alakası var yazdığım şeyin? Üstelik neden üzerinize alındınız? Ben X platformunda yapılan yorumlara istinaden yazdım bunları. En masumu olarak, hemcinsine yapılan “Makak maymununu Türkiye güzeli seçmişler bu mu güzellik anlayışınız yakıştırmasını sen hoş buluyor musun? Beni sadece kadınların değil genel olarak insanların dış görünüşleri üzerinden çirkin benzetmeler yapılması rahatsız ediyor.
Rica ediyorum şu forumda yazılan her şeyi üzerinize alınmayın.
Bu eleştiriyi anlarım. Önceki yorumumda da bahsettim. Bunlar tartışılır. Güzel olmayan bir kadını babasının konumundan dolayı seçtiler vs denilir. Ama ağza alınmayacak hakaretlerle aşağılanması üstelik bunları bir başka hashtag altında kadınlara yapılan muameleyi eleştiren hemcinslerinin yapması çok iğrenç.
Valla inan bilmiyorum. Bir ara torpil muhabbeti dönüyordu yine. Belki de vardır bilmiyorum. Bana göre de Türkiye güzeli seçilecek kadar güzel değil. Ama çok iğrenç yorumlar varBabasının konumu ne ki? Takip edemedim ben
Ayrıca günümüz insanoğlu bayılıyor kadınları zorbalamaya özellikle de dış görünüşünden
Bide yüze bakmıyorlar diye biliyorum genel fizik ölçülerine bakıyorlar tam emin değilim tabi seneler önce bir videoda izlemiştim puanlama kriterlerini :dValla inan bilmiyorum. Bir ara torpil muhabbeti dönüyordu yine. Belki de vardır bilmiyorum. Bana göre de Türkiye güzeli seçilecek kadar güzel değil. Ama çok iğrenç yorumlar var