"Türkiye dindarlaşmıyor, aksine dinden uzaklaşıyor."

Konu sahibi son olarak 3837 gün önce görüldü
Ahmet Hakan söylemi. Buyrun

Aslında mesele "din"den ne anladığımıza bağlı. Dünya malı için, yalanın, iki yüzlülüğün, hırsızlığın,hak yemenin, can almanın, hakaretin sıradanlaştığı, hatta takdir görüp iktidara geldiği bir ülkede dinden söz edilemez gerçekten.

Doğrudur katılırım .. Hızla münafıklaşıyoruz ..

Ahmet Hakan kendisine sormalı ne zaman münafıklaşmaya başladı acaba ?

Evet aksine oluyorrr yahuu..

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

hangi engin bilgisiyle ulaştı acaba bu kanıya ;

Aydın doğanın masasının başında mı,
Helin avşarla gönül eğlendirirken mi,
Bebekte içki masasında mı .

Çok merak ettim doğrusu ..

Eski Ahmet ile Yeni Ahmet, kendi söyleminin en büyük örnegidir.

30505.jpg

Ahmet Hakan kimdir nedir bilmem etmem ama doğru demiş.. Ama eksik söylemiş, Sadece Türkiye değil, Dünya uzaklaşıyor dinden..

Katılıyorum, çoğunlukla seküler yaşam tarzı hakim. Herşey ekonomik bollukla halledilir sanılıyor, din arka plana atılıyor. Bence bu yüzden de psikolojik sıkıntılar artıyor ve manevi arayış tekrar başlıyor.
Çünkü şimdi bakıyorsunuz ''Allah de Ötesini Bırak'' gibi kitaplar çok satıyor..

Her cuma camiye gittiğimde 5 6 yaşlarında çocukları namazda görüyorsam. Namaz kılmayı bilmeseler bile caminin içinde koşuşturan 2 3 yaşlarındaki çocuklara tanık oluyorsam, Dinden uzaklaşıldığını düşünmem

Ahmet Hakan kendisi uzaklaştı ya dinden, herkesi öyle görüyor :)

Ama yanlış görüyor maalesef.çünkü din'in sahibi Allah'tır.Ve bu din galip gelecektir.İstesekte istemesekte.

Ahmet Hakan'ın uydurmaları sadece kendini bağlar. hükümsüzdür :)

Kış'ın içine girmeyen, Kış'ın keyfiyetini ne bilsin

Çok doğru demiş
baskıyla yürütme herzaman ters tepmiştir

buna inanmyıorum tam tersi çok farklı yetişen bir nesil görüyorum geçmişine tarihine dinine bağlı bir nesil bir kaç inançsızı bir arada görmek bunu düşündürmemeli hala camide koşuşturan çocuklarımız var

Eleştirmek kolaydır

sen zoru seç örnek ol

Türkiye boğazına kadar dinsel siyasetle doldu taştı... Din, dincilerden çektiğini kimseden çekmedi...

Herkesin tuttuğu kendine.

Aman "Dini".

Geri