Türkiye Cumhuriyeti'nin burcu

S
  • Kullanıcı Simurg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Akrep
29.10.1923
Tam bir Akrep ülkesiyiz.
Yükselen Yengeç milliyetçilik ve mutfak/yemek kültürü zenginliği açısından destekleyici.
Ay burcunun İkizler olması da kendimize has bir mizah anlayışımızın olduğunu güzelce vurguluyor.
Detaylıca inceleyip konu açmak isterdim fakat doğru bulmuyorum pek siyasete uçtan baştan bile olsa dokunabilecek konuları Astrolojik açıdan değerlendirmeyi.​

Şu an şaşkınlıkla konu içeriğine bakıyorum. Demek ki amerigayla ondan sağlıklı şekilde anlaşamıyoruz, adamlar yengeç burcu.

Bu burç faşizmi de ne zaman bitecekse, nerelere gelmiş mevzu. Biri de çıkıp şöyle kötü insanım demez. Her burcun insanı kendince cici, kendince nazlı, kendince sevimli, kendince şehvetli.

Kendinizi övmek için mazeret mi arıyorsunuz anlamadım ki özgüven eksikliği mi yaşıyorsunuz?

Tam akreptir yazmaya geldim oyleymis zaten

Biz farkliyiz. Her akrep bir tc. dir

boğa değilmiş
olsa iyiydi

Peki seks yaşamı? Burç yorumlarının olmazsa olmazı seks yaşamı yok.
Annem benim için tatlı ayırmış onu yedikten sonra bu konu hakkında yazacağım

konuyu murat açmış.

2aQylj.jpg

Konu mizahi amaçla açıldı herhalde diye düşünülmüş olabilir ama tamamen ciddiyet içeriyor : ) Ülkeler astrolojisi bir dal.
Burçlar yalnızca insana has bir şey değil.
Ülkelerin,hayvanların,işletmenizin takıldığınız bu forumun da bir burcu,bir doğum haritası var.
İşletme sahibiysemiz kurdelesini kestiğiniz gün ve dakika işletmeniz bir doğum haritasına sahip olur ve sahip olduğunuz burcun doğasında olur.
Mesela bu forumun en hitli olduğu zamanları hatırlayın hep bir entrika,bir sır perdesi,cinselliğin,cinsel konuların tabu olmaması,özel hayat ifşaları,iğnelemelerin biri bin para vb. Peki forumun burcu ne? Akrep.
Üstelik stelyuma sahip tam bir Akrep forumu.Gülünç gelebilir ama astrolojik açıdan doğru.
Ülkemizin haritasına gelince de iki kaçınılmaz ihtimal var.
Ya Atatürk Astroloji ile ilgileniyordu ya da mükemmel bir tesadüf söz konusu.
Zira çok güçlü bir doğum haritasına sahibiz.

burcumu sorduklarında
boğa deyince
şöyle bi bakıyorlar

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda da boğa burcuyuz hadi bıkılım :ak1:

Geri