Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı Kim Olur?

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Güncel Politika

Merhaba ; IRCFORUMLARI.COM.TR kullanicilari..

Sizce 12. Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’dan sonra ulke’nin CUMHURBASKANI kim olur? Neden?

Ali Babacan?

Ekrem Imamoglu?

Selahattin Demirtaş?

Diger?

Genc ve gelecek vaadeden isimleri paylastim. Malum Bahceli, Aksener, Kilicdaroglu gibi isimler yaslarindan dolayi uzun vaadeli siyaset yapamayacaklar.

Fikirlerinizi saygi cercevesinde TCK kapsaminda suc teskil etmeyecek bicimde belirtiniz lutfen.

İçlerinde ki en donanımlı insan Selahattin Demirtaş diye düşünüyorum. Eğer ki HDP dışında başka parti de yer alıyor olmuş olsaydı Türkiye'nin bir numaralı siyasetçisi olabilirdi.
Bir çok kişiye ve kesime hitap eden sevgili Ekrem İmamoğlu sanırım bu koltuğu yerel seçimlerde garanti altına aldı diyebiliriz. Kendisini çok beğenen birisi olarak Cumhurbaşkanı olarak görmeyi çok isterim.

RTE gerekirse anayasayı değiştirir. Ölene kadar cumhurbaşkanlığı yapar. Kendisinden sonra da Şehzade Bilal cumhurbaşkanı olur.

Siyaset Yapmayacam Ama İçlerinde En Çok İstediğim Selahattin Demirtaş.

Ekrem İmamoğlu diyesim geliyor ancak Erdoğan yine götürür işi. Bu kadar yolsuzluğa, haksızlığa, adaletsizliğe, krize, iş bilmezliğe rağmen 31 mart gecesi Cumhur ittifakı % 51,64 yani 23.978.506 kişinin oyunu aldı.

Bu kafayla ben birşeyin değişeceğini hiç zannetmiyorum, bence siz de kendinizi hazırlayın dostlarım.

Koltuğun kökleri Netanyahu cuğum Trump ciğim ve Putin ciğime bağlı olduktan sonra

Gelecek kişinin adının ehemmiyeti yok

#BeniBaşkanYapın.

Kitapları bedava yaparsan oyum senin.

Kitap, eğitim, toplu taşima, öğrenci barınma, sağlık vs vs vs hepsi ücretsiz

Çalişma şartlarına göz atılıp, halkı üretime ağir sanayii ve savunmaya yönlendirip kısaca

Ülke olarak kalkınmayı planlıyorum

Başka planlarım da var söylemem

Tarafsız ve objektif bakabilmeyi öğrendiğimiz zaman %100 insan olamasak da insan olmak için ufak bir adım atmış olacağız, evet dünya görüşü, savunduğu değerler benimle taban tabana zırt zaten kimsenin benim gibi düşünmesi de gerekmiyor herkes düşünceye görüşlere saygılı olmalı, Selahattin Demirtaş espri kabiliyeti enerjisi ile siyasetin kasvetli ortamına renk katıyordu, bence hapis yerine meydanlarda olmalı, şiddeti, nefreti, ayrışmayı, övmeyen her düşünceye saygım var. Ekrem imamoğlu şuan ki çizgisini bozmadan yürüse geleceğin cumhurbaşkanıdır.

Siyasette objektiflik diye bir kavramin kalmadigini bu forumlar veya sosyal medya uzerinden daha iyi okuyabiliriz. Dolasiyla ben de artik 'tarafsizlik, objektiflik' ilkelerini kullanarak yorum yapamayacagim. Ancak, icimdekileri dokmemek icin de klavyeyi kemiriyorum diyebilirim.
Gecmis gunler gelene dêk, bizim rengimiz bellidir, haricindeki hic kimse soz konusu degildir. Secilir veya secilmez bu degil meselemiz karinca misali, maksat tarafimiz belli olsun.

Geri