Türkiye - Bulgaristan (2-0)

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dünya Ligleri ve Kupaları
🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
G5JI9apWEAAU2Vi

Bulgaristan maçından sonra İspanya karşısında yine ağır bir yenilgi almamak adına Yamal'ın olmaması büyük bir şans olacaktır.

Vincenzo Montella: "Karşımızda, geçişlerde çok hızlı oynayan ve dikine oynayabilen bir takım bekliyoruz. Uzun boylu ve fizikli bir takım olacak. Sabırlı olmamız gerekiyor, hiçbir şekilde aceleci olmayacağız. Bulgaristan'da farklı kazanmamıza rağmen ilk yarıda istediğimiz şeyleri yapamamıştık. Kolay bir maç olmayacak."

İsmail Yüksek: "Son dönemdeki performansımdan dolayı çok mutluyum. Çok çalışıyorum. Eskisine nazaran daha özgüvenliyim. Bana gösterilen destek de çok önemli... İnşallah hocam yarın şans verirse son haftalardaki performansımı tekrar göstermek istiyorum. Her kampta, Dünya Kupası'nda oynamanın hayaliyle yatıp kalkıyoruz. Yarın da inşallah kazanıp play off biletini almak istiyoruz. Bu jenerasyon sonuna kadar Dünya Kupası'nı hak ediyor."

https://x.com/beINSPORTS_TR/status/1989365120460313030/photo/1

@angie @Myself @ibadeath ne diyorsunuz, Dünya Kupası'na katılır mıyız?

en son izindeyken babamla dünya kupası muhabbeti geçmiş vede ufak sitem etmiştim bu yaşıma geldim bir kere dünya kupasına katıldık.. ölmeden bir kere daha dünya kupasına katılırmıyız diye..
babamda hıyar ben 70 yaşındayım bende bir dünya kupası gördüm diye latife de bulunmuştu.. : ) bu vesileyle sevdiklerimize sağlıklı ömürler de dilemek istiyorum..

çok arzu ettiğimiz dünya kupası için son düzlükteyiz saygı değer Lefty ben aynı motivasyon ile devam edip mutlu sona ulaşacağımız inancı içindeyim..
şu jenerasyon şu tabloda olumsuzluk olması düşük ihtimal olsa dahi tam bir fiyasko olur ..

hakkımızda hayırlısı Allahım utandırmasın inşallah..

en son izindeyken babamla dünya kupası muhabbeti geçmiş vede ufak sitem etmiştim bu yaşıma geldim bir kere dünya kupasına katıldık.. ölmeden bir kere daha dünya kupasına katılırmıyız diye..
babamda hıyar ben 70 yaşındayım bende bir dünya kupası gördüm diye latife de bulunmuştu.. : ) bu vesileyle sevdiklerimize sağlıklı ömürler de dilemek istiyorum..

çok arzu ettiğimiz dünya kupası için son düzlükteyiz saygı değer Lefty ben aynı motivasyon ile devam edip mutlu sona ulaşacağımız inancı içindeyim..
şu jenerasyon şu tabloda olumsuzluk olması düşük ihtimal olsa dahi tam bir fiyasko olur ..

hakkımızda hayırlısı Allahım utandırmasın inşallah..
O kadar oldumu ali.

Bu arada gecen biri ile senin kulaklarını çınlattık. Üye olacağini söyledi.

O kadar oldumu ali.

Bu arada gecen biri ile senin kulaklarını çınlattık. Üye olacağini söyledi.

Ruh yaşı hala 39 : ) öyle der kendimi bildim bileli ..

son zamanlarda kulaklarım hep çınlıyor..
dilerim sizler iyi anarak çınlatmışsınızdır..
eksik olmayasın ender , bu diyarlardan saygılar..

böyle devam çocuklar..
dünya kupası aşkına saldırmaya devam..

ilk yarı bitmeden bir gol atsak hem süper olur hem yakışır..

Bulmuşlar gariban bulgarı evirip ceviriyolar.

İspanya maçında da görmek isteriz.

Biz niye hep sağ kanadı kullanıyoruz arkadaş. Kenan akıp gidiyor soldan. Biraz ordan denesek sanki olacak gibi.

A Milli Takımımızın Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Bulgaristan galibiyetinin ardından konuştu.

"Futbolcularımızı tebrik etmek istiyorum. Elimizden gelen her şeyi yaparak bu galibiyeti alabildik. Fazladan gol kaçırdık bugün. İspanya maçı belki sıralama konusunda fark yaratmayacak ama bizim için çok önemli bir maç. Bugün de bazı futbolcularımızı koruduk. Bütün futbolcularımıza güveniyoruz."

Geri