-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O kadar oldumu ali.en son izindeyken babamla dünya kupası muhabbeti geçmiş vede ufak sitem etmiştim bu yaşıma geldim bir kere dünya kupasına katıldık.. ölmeden bir kere daha dünya kupasına katılırmıyız diye..
babamda hıyar ben 70 yaşındayım bende bir dünya kupası gördüm diye latife de bulunmuştu.. : ) bu vesileyle sevdiklerimize sağlıklı ömürler de dilemek istiyorum..
çok arzu ettiğimiz dünya kupası için son düzlükteyiz saygı değer Lefty ben aynı motivasyon ile devam edip mutlu sona ulaşacağımız inancı içindeyim..
şu jenerasyon şu tabloda olumsuzluk olması düşük ihtimal olsa dahi tam bir fiyasko olur ..
hakkımızda hayırlısı Allahım utandırmasın inşallah..
O kadar oldumu ali.
Bu arada gecen biri ile senin kulaklarını çınlattık. Üye olacağini söyledi.
Katılırız da sonu ne olur bilinmez… ıfjfjfj
İspanya maçı da var ancak neyse ki Yamal olmayacakmış.Katılırız da sonu ne olur bilinmez… ıfjfjfj
İçimizden az geçecekler yani… jdjdjfİspanya maçı da var ancak neyse ki Yamal olmayacakmış.![]()
Valla lefty başımızdaki teknik direktör ile başarı geleceğine inanmıyorum acil gönderilmeli
Hayır, maalesef. Sen izlediysen takımı nasıl buldun?@Lefty izledin mi