Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Buyur canım?
Almanlar ile galibiyeti mi kutladın tek kelime yazmamışsin hayırdırBuyur canım?
Gece mesaisinden yeni geldim, benim takımlarım hem gümüş hem altın madalya kazandılar, çifte kutlama yapacağım bugün. Sen gümüş ile yetinirsin artık.Almanlar ile galibiyeti mi kutladın tek kelime yazmamışsin hayırdır
Hoş geldin, yine hızlı bir giriş yapmışsın.Ben final kaybetmem gibi saçma cümleler kurarsan oturur şampiyon olan rakibi izlersin.
Hoş buldum Lefty. Her zamaaannn <3Hoş geldin, yine hızlı bir giriş yapmışsın.![]()
Gece mesaisi mi, kullandırma kendini daha fazla , sağlığını bozar gece mesaisi dikkat etGece mesaisinden yeni geldim, benim takımlarım hem gümüş hem altın madalya kazandılar, çifte kutlama yapacağım bugün. Sen gümüş ile yetinirsin artık.
Sağol canım ama güzel bir yerden devletten maaşlı bir yer hala bulamadın bana Türkiye'de. Vali falan olursa hemen söyle gelirim veya sizin cemaat hangisini elinde tutuyorsa oradan da olur.Gece mesaisi mi, kullandırma kendini daha fazla , sağlığını bozar gece mesaisi dikkat et
Boşver kurulu düzenini hiç bozma , 70 yaşında emekli olduktan sonra gelirsinSağol canım ama güzel bir yerden devletten maaşlı bir yer hala bulamadın bana Türkiye'de. Vali falan olursa hemen söyle gelirim veya sizin cemaat hangisini elinde tutuyorsa oradan da olur.
Neyse gene hayal oldu yapacağın yardım.Boşver kurulu düzenini hiç bozma , 70 yaşında emekli olduktan sonra gelirsin
Kış geliyor, bu kışı atlat bahara yaparız birşeylerNeyse gene hayal oldu yapacağın yardım.