Türkiye - Almanya / Final (83-88)

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Sizin gibiniz sağ olsun. 10 kez oynasak birini Almanlar alırdı, o da bu maç oldu.

Ben final kaybetmem gibi saçma cümleler kurarsan oturur şampiyon olan rakibi izlersin.

Almanlar ile galibiyeti mi kutladın tek kelime yazmamışsin hayırdır
Gece mesaisinden yeni geldim, benim takımlarım hem gümüş hem altın madalya kazandılar, çifte kutlama yapacağım bugün. Sen gümüş ile yetinirsin artık.

Gece mesaisinden yeni geldim, benim takımlarım hem gümüş hem altın madalya kazandılar, çifte kutlama yapacağım bugün. Sen gümüş ile yetinirsin artık.
Gece mesaisi mi, kullandırma kendini daha fazla , sağlığını bozar gece mesaisi dikkat et

Gece mesaisi mi, kullandırma kendini daha fazla , sağlığını bozar gece mesaisi dikkat et
Sağol canım ama güzel bir yerden devletten maaşlı bir yer hala bulamadın bana Türkiye'de. Vali falan olursa hemen söyle gelirim veya sizin cemaat hangisini elinde tutuyorsa oradan da olur.

Sağol canım ama güzel bir yerden devletten maaşlı bir yer hala bulamadın bana Türkiye'de. Vali falan olursa hemen söyle gelirim veya sizin cemaat hangisini elinde tutuyorsa oradan da olur.
Boşver kurulu düzenini hiç bozma , 70 yaşında emekli olduktan sonra gelirsin

3v5 oynadık yapacak bir şey yok. Cedi-Alperen-Larkin hariç kimse devreye giremedi takımda.

Geri