Anna Karenina
Elmas Üye
Yine mi maç var.. elenmedik mi biz….Biz bunları yeneriz muhtemelen -hep böyle olur-
Ben izlemem, ne yaparlarsa yapsınlar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yine mi maç var.. elenmedik mi biz….Biz bunları yeneriz muhtemelen -hep böyle olur-
Ben izlemem, ne yaparlarsa yapsınlar
Son grup maçına çıktıktan sonra dönecekler.Yine mi maç var.. elenmedik mi biz….
Yani çilemiz devam ediyorSon grup maçına çıktıktan sonra dönecekler.![]()
Formalite bir maç olsa da yenilmeden gelirlerse iyi olur.Yani çilemiz devam ediyor
Çeyrek final görüyorum..biz bu gruptan çıkarız.. demeyi yine çok isterdim skjh kursağımızda bıraktılar allahın cezaları….Formalite bir maç olsa da yenilmeden gelirlerse iyi olur.![]()
Kendi imajları açısından da iyi olmadı, bahane de üretemezler çünkü ilk maçta belli oldu ki hiç hazırlanmamışlar.Çeyrek final görüyorum..biz bu gruptan çıkarız.. demeyi yine çok isterdim skjh kursağımızda bıraktılar allahın cezaları….
Yine mi maç var.. elenmedik mi biz….
Formalite icabı oynayıp gelecekler :d hakan çalhanoğlu’na söyleyin zeybek oynasın, onu iyi oynuyordu…
Saat erken de olsa izleyeceğiz, manevi destek olalım.kim izlicek bu maçı merak ediyorum...
ben o kafadan çıktım iyi seyirler😶Saat erken de olsa izleyeceğiz, manevi destek olalım.