Türkiye 12 şehidine ağlarken Hande Erçel'in tatil pozlarını yayınlaması tepki çekti

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

2 günde 12 askerimiz şehit olurken oyuncu Hande Erçel'in tatilinden kareler yayınlaması bir de üzerine yılbaşı kutlaması yapması takipçileri çileden çıkarttı. Birçok kullanıcı, "Şehitlerimiz varken yaptığın paylaşımlar bak, seni bu millet ünlü etti" diyerek tepki gösterdi​

1703842835922.png

Kuzey Irak'taki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 6 askerimiz şehit olmuştu. 22 Aralık'ta da 6 askerimizin şehit olduğu bölgede şehit sayısı 12'ye yükselirken oyuncu Hande Erçel'in tatil ve yılbaşı paylaşımları yapması tepki çekti.

"DUYARSIZLIĞINDAN DOLAYI SENİ KINIYORUM"​

Bambaşka Biri dizisinde başrol oynayan Hande Erçel, 31,4 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından Finlandiya tatilinden kareleri yayınlayarak "Kar, kış, güzellik" notunu yazdı. Erçel daha sonra da yılbaşı ağacının önünde köpekleri pozlar vererek "Bugün itibariyle yeni yıl enerjisi başlamıştır. Sev, yaşa, şükret" ifadelerini kullandı.

Oyuncunun 12 şehidimiz varken eğlenceli karelerini yayınlaması takipçilerini kızdırdı. Oyuncunun paylaşımına "Duyarsızlığından dolayı seni kınıyorum", "12 şehit varken paylaştıklarına bak" ve "12 eve ateş düştü, seni bu millet ünlü etti" yazılı yorumlar yağdı.

1703842897514.png

1703842915656.png

1703842936118.png

1703842955370.png
Haberler.com

ne işin var kız
buzların içinde

Buna tepki gösteren adam günlük hayatına devam etmiyor sanki. Mutfakta karısını sıkıştırmışlardır daha bunları yazarken. Kimse baskanliksa başkanlık sürekli iktidarsa sürekli iktidar verdik, sultan Süleyman kalmadi bu kadar iktidarda niye hala sehit haberi alıyorum demiyo da kendini tatmin ediyo kan üzerinden.

Konudan bagimsiz aşırı itici geliyor bana.
Güzelliğini aldığında geriye kayda deger bi şeyi kalmayacak her kadın gibi

Sehit olaylarindan sonra haci hoca takimin sokakta amfi ile yaptiklari konusmaların grizgahı hep aynı
"onlara öldü diyen șirk koșmuș gibi olur"

Hala ölmenin șehit olmanın lezzetini bilemezsiniz diye konusma yapmaktalar.
Evet ates dustugu yeri yakiyor o ayri ama
Ölümlerin nedeninden cok ölmenin ne güzel bir șey olduğu anlatılıyor sokaklarda.
Doguda askerlik yapmis arkadaslar az cok anlayabilir olaylarin ne sekil de cereyan ettigini. Ne sekil de kimlerin sehit oldugunu.
Az cok herkes kimlerin sehit olabilecegini biliyor ve uzucu bir hal aliyor.
Hep gariban ailelerin evine ates dusmesi tesadüf olamaz diye dusunurken buluyor insan kendisini...

"bir gun ates senin evinede duser" yazmislar.
Emin misiniz? Ben oyle dusunmuyorum.

Şehitler üzerinden siyasi prim yapanlara, şov yapanlara, hatta şehitler gelsin diye içinden dua eden haysiyetsizlere de keşke aynı derecede bir tepki gösterseniz.
Meclis avlusunda ciğer şiş partisi yapanlar iyi demi.

Aklima Jack London'un Martin Eden adli eserindeki su "Karni acken dunyadaki ac insanlari dusunuyordu,karni doydugunda aclik ve aclik ceken insanlari onemsemedigini farketti Martin"cumleler geldi.Uzulmek ve sevinmek insanin fitratinda olan seyler.Sehidi olan aile uzulur,acisini yasar.Mutlu bir hayati olan veya guzel bir haber alan agiz dolusu guler/tebessum eder.Bu hayatin olagan akisina uygun haller.Aykiri olan tek sey,birilerinin sehid haberlerini kendine gore yorumsamasi ve siyasi cikarimlar yapmasi.

Ne desek bos ates dustugu yeri yakiyor.Allah sefaatlerine nail eylesin.

Hayat söyle devam ediyor olabilir, calisirsin, sorumluluk sahibisindir,yani kisacasi yapmak zorunda oldugun islerin vardir ve aksatmaya gelmez.
Tatil resimleri paylasarak, hayat devam ediyora siginmak,cok vicdansizca ve biraz da alayci, kücümseyici..hatta sarkastik.
Toplum önünde olan bireyler,biraz hassas olmali diye düsünüyorum.
Neticede Türkiye nin kamburu bu terör olaylari ve onun dogurdugu sorunlar.
Bu tür paylasimlar milleti uyusturur.
Biz nasil bu hale geldik, her Allahin günü bir asker ölüyor sorusuna birak cevap aramayi, düsünce bile sarf etmez.
Bundan kim kazancli cikar?
Godamanlar.
Sonra kim ölür?Garibanlar.
Ayik olun.

Klavyeyle vatan kurtarıcılar işbaşında… yahu şehit babası bile oğlum şehit oldu diye mutlu olduğunu söylemiş…

yerli ve milli teknolojide dunyayi dize getirirken 2023 yilinin sonunda sehit olmamasi lazim
bunun sorumlularini konusmak yerine tatile gidenleri konusuyolar

Atlanılan yada görmezden gelinmek istenen nokta şu. Herkes hayatına devam ediyor ve edecek elbet. Lakin göz önünde olan insanların hayatlarına devam etme isteğinden vazgeçme değil de, bu tür zamanlarda sosyal medya paylaşımlarına dikkat etmesi gerekiyor. Yoksa istediğini yapsın etsin kime ne? Ama topluma mal olmuş insanların bu gibi hassas zamanlarda en azından paylaşımlarına dikkat etmesi gerekiyor bir süre.

Aklima Jack London'un Martin Eden adli eserindeki su "Karni acken dunyadaki ac insanlari dusunuyordu,karni doydugunda aclik ve aclik ceken insanlari onemsemedigini farketti Martin"cumleler geldi.Uzulmek ve sevinmek insanin fitratinda olan seyler.Sehidi olan aile uzulur,acisini yasar.Mutlu bir hayati olan veya guzel bir haber alan agiz dolusu guler/tebessum eder.Bu hayatin olagan akisina uygun haller.Aykiri olan tek sey,birilerinin sehid haberlerini kendine gore yorumsamasi ve siyasi cikarimlar yapmasi.

Ne desek bos ates dustugu yeri yakiyor.Allah sefaatlerine nail eylesin.
çok yorucu bir kitaptı psikolojik açıdan cidden.

hande olayına gelirsek bu kadının nasıl bu kadar takipçisi var . fake sanırım.

çok yorucu bir kitaptı psikolojik açıdan cidden.

hande olayına gelirsek bu kadının nasıl bu kadar takipçisi var . fake sanırım.

Psiko Analiz bolumleri insani biraz zorluyor.İrvin Yalom'un Nietzsche Ağladığında adli eseri,Martin Eden'deki psikolojik bolumleri adeta minimalize ediyor.Jack London'un bazen bilinmez,bazen matrisci uslubunu seviyorum ben.İmge gucu yuksek bir yazar ve bunu eserlerine okunabilir bir motifle aktariyor.

Okumadiysaniz Jack London Beyaz Diş adli eserini tavsiye ederim.İnsanin bir Kurt yavrusu olasi geliyor.Hem de en yaramazindan. : )

Psiko Analiz bolumleri insani biraz zorluyor.İrvin Yalom'un Nietzsche Ağladığında adli eseri,Martin Eden'deki psikolojik bolumleri adeta minimalize ediyor.Jack London'un bazen bilinmez,bazen matrisci uslubunu seviyorum ben.İmge gucu yuksek bir yazar ve bunu eserlerine okunabilir bir motifle aktariyor.

Okumadiysaniz Jack London Beyaz Diş adli eserini tavsiye ederim.İnsanin bir Kurt yavrusu olasi geliyor.Hem de en yaramazindan. : )
pandemi başlangıcında okudum martin eden ve beyaz diş eserlerini. beyaz dişi ilkokulda yine okumuştum . bende seviyorum bu tarzı. demir ökçe duruyor okumadığım bi ara vakit bulunca bitireyim.

pandemi başlangıcında okudum martin eden ve beyaz diş eserlerini. beyaz dişi ilkokulda yine okumuştum . bende seviyorum bu tarzı. demir ökçe duruyor okumadığım bi ara vakit bulunca bitireyim.

Sevindim buna.Demir Okce guzeldir.Kum saatine takla attiran ve zamanin tersine,kumlarin kum saatinin ince belinden suzulusunu tahayyul ettiren nadir kitaplardandir.Demir Okce'yi okumak nihayetinde Yazarin Ucurum İnsanlari,adli romanini okumayida gerektirir.Lakin onemli olan bu eserleri,zihninizin ozgur oldugu anlarda okumak.Zira icinde metodik ve metaforik mefhumlar barindiran eserler.Gerci gunumuz Turkiyesin de bana gore,su an en okunasi kitaplardan biridir Demir Okce.

Geri