Türkçü/Kürtçü/Atatürkçü Cephe’ye Geçit Ver/me!

Konu sahibi son olarak 792 gün önce görüldü

Kusura bakmayında hiç bir zaman siyasetin adı temel ilkelerden taviz vermenin adı olmadı, Zıt kutupların bir araya gelmesi olmadı... Şimdi biz İslamcılar menfaatlerimiz örtüşüyor diye Kuru kuru Erdoğanın peşine takılıp sandığa mı gidelim diyorsunuz ? Sizin söyleminiz oraya götürüyor.
Oysa bizler Kim yada ne olursak olalım temel ilkelerimizden asla taviz vermeden bize düşeni yerine getirmeliyiz... Ayağına basmama değil, Kolkola girme beraber hareket etme fıkhı bile geliştirildi ...

Doğru... Çoluk çocuk işide değil....

Temel ilkelerinden taviz verenler kimler yahu? Siyasette yapılan salvoları temel ilkelerden vazgeçmek olarak görmek nasıl bir şeydir? Atılan bir iki adım Kürtçüyü Atatürkçü, Kemalist'i dinci yapmaz, anlatamıyor muyum?

Ortada birkaç güç odağı var ve bunların kendi eksenindeki çıkarları Erdoğan ve AKP'nin daha fazla güçlenmemesini, hatta mümkün olursa devrilmesini gerektiriyor. Bu noktada da herkes kendince siyasetini yapıyor ve rakibi olan kesime, yani iktidar sahiplerine yükleniyor. Bunların birbirine yüklenmemesi veya birbirinin seçmenine oynaması ilkelerden vazgeçmek değil, siyaset yapmaktır.

Merak etmeyin, CHP yine sosyal demokrat ve Atatürkçü, HDP yine sosyalist ve Kürtçü.

Ne kadar iğrenç bir yazı ne kadar iğrenç bir bölücü üslup.. Kalitesizliğinizi yansıtmış.. Aklı sıra Atatürke laf sokmaya çalışmış, cumhuriyete saldırmış, el kaide sempatizanı terörist..

Her şeyden önce insanları türkçü kürtçü diye kategorize etmek faşizmdir. Vatanını seven birinin yapacağı bir şey değil bu.. Etnik milliyetçilik ve dincilik bölünmeden baska bir şey getirmez. Böyle yaparak bu ülkede iç savaş çıkarttınız zaten..

Atatürk bu ülkeyi kuran liderdir. Teröristler sevmiyor rahatsız diye, ülkemizden kurucu değerlerden vazgeçecek değiliz.

Ben bu basitliğe şaşırmıyorum ama bunu filozof edasıyla pompalayanlara cidden acıyorum.. Kelime oyunları ile bölücülük dincilik ve nefret söyleminden baska espirisi olmayan birisi..

Her yere özgürlük adalet yazmakla bu değerlere sahip olunmuyor sadece reklamcı olunuyor.. Umarım bir gün sizde yaşadığınız ülke ve değerleri ile barışır.. Kendi vatanızda sığıntı yaşamak yerine o vatanın değerlerini özümsersiniz..

Başaramayacaksınız, bizi bölemeyeceksiniz!

Senin haddine mi Atatürk’e Atatürkçülere laf söylemek.. Terbiyesiz adam.. Kürtçü Türkçü diyerek bir de etnik bölücülük yapıyor..
Yazı tamamen terbiyesizlik ahlaksızlık üzerine kurgulanmış yazık bu milletin içinde böyle vatan hainleri de var..

Of of of, hayatımda okuduğum en saçma analiz yazısı olabilir bu. Allah aşkına herkese yazarlık sıfatı vermesinler.

Tüsiad sermayesinin himayesindeki sol miti, bir araya gelmiş ve Kemalizm'de birleşmiş Kürtçüler, Türkçüler, Atatürkçüler...

Bunlar bu ülkenin birbirine en keskin düşmanlıklarla bilenmiş gruplarıdır, bir Kürtçünün Kemalizmi benimsemesi ya da bir Atatürkçünün Kürtçülük yapması istisna halinde bile mümkün değil neredeyse.

Daha geçenlerde HDP vekili "Mustafa Kemal'in askerleriyiz diyenler it sürüsüdür" dedi de ortalık karıştı. CHP'nin içindeki Atatürkçü tayfa, sırf Kürt politikalarından rahatsız olduğu için uzaklaştı partiden.

"AKP'ye karşı bütün dünya bir oldu ve işbirliği yapıyor" demek bile son derece gülünç.
Yorumuna tamamen katılıyorum. Maymundan aşağı adamlar var işte beyin diye mercimek taşıyorlar.. Bu yazıyı yazan zihniyet vatan hainidir. Satılıktırlar.. Bir insan değerlerine ülkesine bu denli düşman oluyorsa onun adı vatan hainidir.. Kendi ülkesinin kurucusuna düşman olur eli kanlı teröristlere övgüler yağdırır..

Geri