Turkcell

Konu sahibi son olarak 3065 gün önce görüldü
* Türkiye'nin 3 büyük operatöründen biri

* benim çok önceleri kullandığım hat

* reklamlarını çok beğendiğim şu anda şahan gökbahar ile devam eden şirket

Faturaları kabartılarak gönderilen hat. 40 tl kamu paketini almama ragmen her ay 75 tl ödedigim hat. Parantez içinde söylemeliyim ki (Dolandırıcı kaliteli hat)

*Çekim kuvveti ve fatura özeti oldukça yüksek olan bir GSM operatörü :)

yillardir kendisinden yedigim kaziklar edirneden ardahana yol olup ulke sinirini asmistir kesin.

3g si bu ara cok yavas ama yine de digerlerinden iyi.

Zamanında kullandığım daha da kullanmayı düşünmediğim hat.

Yıllardır kanımı iliğimi sömürüp kurutan, 'iletişimde kalite önemlidir' felsefemle kullanmaktan vazgeçemediğim hat.

en samimiyetsiz reklamların markası.
hele o arayıp birbirine teşekkür etmeler...
hele arda turanlı versiyonu...
yoksulluğu, felaketi, engelli vatandaşı, yaşlıyı, ne bulurlarsa sömürüyorlar!
durduramıyoruz.

En pahalı ama çoğu yerde ki en cok kapsama alanina sahip olan ve tercih edilen operator.

Mevcut kampanyamı dünyadan kestikleri için büyük tepkimi toplayan GSM operatörü :p

Konudaki ilk mesajı yazan arkadaşa katılıyorum.Hizmeti pahalı olmasına rağmen Turkcell diğer operatörlerden iyidir.Kendinizi farklı hissetmenizi sağlar.Platinium üyelik ise bambaşkadır.

10-11 senedir aynı numarayı kullanıyorum bir gün sorun yaşamadım.

*Türkiyenin en pahalı ama çekim gücü ve internet kalitesi açısından en iyi gsm operatörü

*Çipetpet reklamıyla hafızamda kalmıştır (: Ayrıca reklamlarında kullanılan sarı başlıklı çocuklar pek sevimlidir

8 yıl boyunca sömürmüştür beni. En güzel reklamı hazırkart özgür kız (nil&tarkan) reklamıdır. Neyseki kırmızııııııııııııııııııııı diyoruz.

Aslaaaaa aslaaaa vazgeçemem senden aslaaa.

Şarkısını ithaf ettiğim şebekedir kendileri:p

99-2006 arası arası kullandım o zamanlar aile-akraba herkeste turkcell vardı daha sonra aveanın gençlere yönelik kampanyaları daha cazip geldiği için avea'ya geçtim o gün bugündür avea kullanıyorum

ilk hattım ve halen kullandığım hattımdır.

"İletişimde kalite önemlidir" görüşümün tam karşılık bulduğu bununla birlikte beni renkleriyle görsel olarak da tatmin eden operatör :dyg:

Geri