Turkcell Dakikam Bitti Ne Yapabilirim :D

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 893 gün önce görüldü
Turkcell faturalı - turkcell dakika - turkcell sms - turkcell internet - turkcell en avantajlı - turkcell en ucuz - turkcell hesabım - genc tarife

arkadaşlar turkcell faturalı hat kullanıcısıyım dakikam bitti. Paket dışı kullanımlar bildiğiniz gibi çok abartılı pahalı. Bildiğiniz yada kullandığınız ekstra dakika alabileceğim bir paket var mı?

Turkcell'in bazı paketlerine limitinde durdurma özelliği koyulabiliyor. Limitinde durdurulabilen bir paketteyseniz, AKILLI FATURA yazıp 2222'ye yollayın. Bu paket aşımında limitte durmanızı sağlayacak. Eğer akıllı fatura aboneliğinizin başladığına dair mesaj gelirse, akabinde EKLE yazıp 2222'ye yollayarak 5 TL'ye 100 dakika alabiliyorsunuz.

Eğer kullandığınız paket akıllı faturayı desteklemiyorsa, OTOMATİK yazıp 2222'ye yollayarak 10 TL karşılığında 100 dakikaya sahip olabilirsiniz. Otomatik pakette, paket aşımından sonraki her 100 dakikada otomatik yenileme olur.

Bu sana ders olsun az konuş öz konuş bundan sonra ( Oh iyi olmuş ) :D

Turkcell'in bazı paketlerine limitinde durdurma özelliği koyulabiliyor. Limitinde durdurulabilen bir paketteyseniz, AKILLI FATURA yazıp 2222'ye yollayın. Bu paket aşımında limitte durmanızı sağlayacak. Eğer akıllı fatura aboneliğinizin başladığına dair mesaj gelirse, akabinde EKLE yazıp 2222'ye yollayarak 5 TL'ye 100 dakika alabiliyorsunuz.

Eğer kullandığınız paket akıllı faturayı desteklemiyorsa, OTOMATİK yazıp 2222'ye yollayarak 10 TL karşılığında 100 dakikaya sahip olabilirsiniz. Otomatik pakette, paket aşımından sonraki her 100 dakikada otomatik yenileme olur.
Denicem ikisinide hangisi olursa :D
Bu sana ders olsun az konuş öz konuş bundan sonra ( Oh iyi olmuş ) :D

Seni aricam kac yıl oldu sesini duymadım yayında yok :D

sana ramazan pakedi verelim içinde 1kg yağ 2 paket un var olurmu :D

PunK gelirken ödemeli atarım sana o zaman dönersin bana kanka :D

Çözüm üretin demedim dakika istedim :p

iFt tamam ya atim 5 lirada yol yaptın okadar :D

:D Yengen yapar bişiler sucuk yumurta felan sdjkgsdgskdg dışarda paramı yeter lan ben asgari ücretin birazcık üstüne çalışan bi ameleyim.

:D Yengen yapar bişiler sucuk yumurta felan sdjkgsdgskdg dışarda paramı yeter lan ben asgari ücretin birazcık üstüne çalışan bi ameleyim.

:D tamam kanka en ısmarlarim yengeyede sanada teoyada :D
Forma gericem ona

En yakın vodafone yetkili satış noktalarını bekleriz. :p

iFt konuya odaklan :D o formayla sana neler yapabileceğimi az cok tahmin edebiliyorsundursdgns

hemen yap gecen ay 500 lira ödedim tuncik girmesin. :D

Romeo lan sen 500 lira faturaya para versen güvercinle haberleşirsin kimi yiyon olm sen

Romeo Tamam inandımda niye okadar firefox açık pc de neler karıştırıyorsun ? he ? NazLı gör gör dflkgndfgnmdfg

Geri