Türk ve Avrupalı farkı

Konu sahibi son olarak 3451 gün önce görüldü
Avrupa'da öğrenciler ����
RQjWBn.jpg

Bizde öğrenciler
NkjzrQ.png

uzun eşek oynayan askerler
uzun eşek oynayan öğrenciler
sırada?

Türkiye'de hiç ilk fotodaki gibi öğrenciler yok tüh.

çölde deve

989.jpg

türkiyede deve

AJ5oAp.jpg

Avrupada üniversite öğrencisinin resmini koyup, Türkiyede ortaokul öğrencisi resmi koyup kıyaslayan kafaya artık içmemesini öneririm.

Onlarda Devealper yok.d

yetişirilmeden kaynaklanan farklılıklarımız var.

Kalite değil kültür derler ona. Ne uzun eşek oynayan çouklar kalitemizi düşürür ne de saklambaç oynayan çocuklar.Vazgeçin şu kendi milletinizi aşağılamaktan artık !

Alper çok haklısınız isterseniz bunu bir yemek eşliğinde daha detaylı konuşabiliriz.

bu forumdakinlerin bazılarında milletine yada ecdatına güvensizlik var ya kendi milletini aşşağılıyor yada osmanlıyı titreyin kendinize gelin

Dogma buyume avrupadayim daha hic boyle yakisikli doktor ya da ogrenci gormedim .p
Saka bir yana Avrupalilar biz Turklere gore daha soguk insanlar,daha duygusuz daha pasif. Soguktan kastim cenazelerinde yas tutulmaz, siz taziye icin gidersiniz onlar espriyle karisik olum muhabbetleri yapar sizi sasirtabilirler, ya da borc verdigi 10 centi geri isterler.

Sanki Türkiye'de Her ögrenci uzun Eşşek oynuyor?

Sonuna kadar haklısınız Deve Bey. Nasıl ki Türk Halkı Ajdar'ın, Uçan Adam Sabri'nin kıymetini bilmedi, forum üyeleri de sizin kıymetinizi bilmeyecek diye ödüm kopuyor. Seni yedirmeyiz hörgüç kalpli Deve Adam.

Geri