Türk vatandaşlığı almak zorlaşıyor!

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
T.C. pasaportu almak için konut almak ve evlenmek yetmiyor.

Emniyet ve MİT’in onay vermediği, Interpol’ün de ‘temiz’ demediği yabancılara vatandaşlık verilmeyecek.

Geç kalınmadı mı? Ülke Teksas’a döndü zaten.

Alan aldı zaten çer çöp ne varsa doldurduk Ülkeye. Bu saatten sonra saldım cayıra Mevlam kayıra deselerde olur.

bi zahmet
geriye dönük inceleme yapın

Tabii almak istediklerini aldılar ve şimdi zorlaştırıyorlar. Ve kim yutar bunu? Sadece "kan emiciker" ve yandaş yalakalar.

Bunu inanarak mı yazdınız?
İnanmakla ilgisi bulunmuyor, güvenlik açısından son yıllarda vatandaşlığa geçen herkesin listesi kontrol amaçlı Interpol'e iletilecektir. Duruma göre vatandaşlıktan çıkarma da söz konusu olabilir.

İnanmakla ilgisi bulunmuyor, güvenlik açısından son yıllarda vatandaşlığa geçen herkesin listesi kontrol amaçlı Interpol'e iletilecektir. Duruma göre vatandaşlıktan çıkarma da söz konusu olabilir.
“Yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır.” Son 20 yıla bu şekilde bakarak inancını sorgulayabilirsin :)

“Yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır.” Son 20 yıla bu şekilde bakarak inancını sorgulayabilirsin :)
Konuya genel ve olması gerekenler üzerinden yorum yaptım. Siyasetle artık hiçbir şekilde ilgilenmiyorum.

Geri