''Türk Tipi Başkanlık''

Konu sahibi son olarak 69 gün önce görüldü
Değerli arkadaşlar, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın geçmiş bir konuşmasında, ''Sizler Türküm derseniz birileri de Kürdüm der'' sözü hala kulaklarımızda yankılanmakta, bu sözleri sarfeden Erdoğan bugün ''Türk Tipi Başkanlık''dan söz eder duruma gelmiş ise Allah aşkına söyleyin, bu yaptığı geçmişte yaptıkları gibi Türk halkının oyunu alabilmek için, her şeçim öncesi ortaya attiğı hamaset kokan ses bombalarından başka bir şey değise nedir?
Hiç şüpheniz olmasın, eğer başkan olursa ilk yapacağı icraatı Türk Milleti tanımını Anayasadan çıkartmak ve Federasyona giden yolu açarak Kürdistan inşasına hız vermek olacaktır.
PKK nın meclisteki uzantılarına da sürekli hamasi nutuklar atarak saldırmasına da inanmıyorum. Bu canilerin meclisteki karargahı HDP kapatılmadı, Anayasa oylamasına da katılacaklarını ve AKP nin teklifine destek vereceklerine dair duyumlar alyoruz. Bölücübaşıyla gizliden görüşüldüğü ve Öcalan'ın, ''bir iki milletvekiliyle görüşmeme izin verin'' dediğini ve bu görüşmenin sağlandığı şekilde iddiaların basında yer aldığını görmekteyiz.
Bu şu demektir; HDP bu değişiklik oylamasına katılacak ve Tayyip Erdoğanın Başkan yapılmasına Federasyon ve Türk milleti tanımını anayasadan çıkartılması karşılığında evet oyu verecektir.

Eğer HDP milletvekilleri bu oylamada meclise girerlerse bilin ki iddialar doğru ve evet oyu verecekler..

piyonlar şah görülmesi işte ah ah

ayrıca basından duyuyoruz haber alıyoruz falan her yayın organı sadece doğruları yazıyor olmalı değil mi ?

neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz böyle anlamıyorum ya Kürdistanı düşüncelerde çoktan kurmuşsunuz bile:D

piyonlar şah görülmesi işte ah ah

ayrıca basından duyuyoruz haber alıyoruz falan her yayın organı sadece doğruları yazıyor olmalı değil mi ?

neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz böyle anlamıyorum ya Kürdistanı düşüncelerde çoktan kurmuşsunuz bile:D
Cumhurbaşkanımızın geçmişte söyledikleri sözler ortada, ''Sayın Öcalan, fikirlerinden dolayı değil, aldığı kellelerden ötürü içeridedir'' sözleri, habur rezaleti, PKK2lıların ülkemizde lahmacun yedirilerek ağırlangığı ve Ayn el Arab'a yerleştirilerek burada kanton kurmalarına yardımcı olması, Oslo görüşmelerinde PKK lı muhatabına, ''görevden almamızı istediğiniz bir devlet yetkilisi'' varsa söyleyin hemen alalım yerine sizin istediğiniz bir kişiyi getirelim'' vb. birçok ittifakları daha dün gibi hjafızalarımızda. Bu günlere böyle geldik.

Suriye'de 600 bin insan katledildi bunların sorumluları kim?

İŞİD denilen caniler uzaydan mı gelip Suriye topraklarına girdi?

Bu Öcalan'ın geçmişte, ''Başkanlık teklifi gündeme gelirse destekleriz'' sözünü etmemiş gibi, ''neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz'' ifadeleriniz biraz değil, bayağı havada kalıyor.

En az üç bin yıllık bir devlet geleneği olan
bir milletiz. Bize has bir yönetim şeklinin
olmaması büyük bir eksiklikti
Tayyip Erdoğan ilkleri sever
Ülke ve memleket için
başarılı olacağını düşünüyorum

Geçen gün başkanlığa hayır diyerek görevinden istifa eden MHP milletvekili Atila Kaya'nın dediği gibi.. ''Neyiniz Türk Tipi Ki Başkanlığınız da Türk Tipi Olsun?''

Son gelişmelere bakarsak ben de HDP'nin başkanlığa yeşil ışık yakacağı düşüncesindeyim.

Tipi ne olursa olsun tek adamcılık bir saltanat hegomanyasıdır .. Kazakistan'da Türkmenistan'da Kırgızistan'da Çeçenistan'da görüyoruz Türk tipi başkanları .. Hepsi de Putin'in uşağı ..

Donumuzu bile Abd gönderiyorken kendi modelimizi oluşturacağımızı sananlar var Başkanlık sistemiyle birlikte :)

hdp chp hayır diyecek diyolar

Geri