En acil durumda insanlara hizmet veremiyorsanız, insanlara sus payı olarak mı artık telafi etme amacıyla mı vermiş olduğunuz GB'ler müşteri kaybınızı engellemeyecektir. Hadi tamam anlarım bir şebeke trafiği standartın üzerine çıkmıştır burada belirli bir dakika ve saat anlayabilirim. Fakat; saatlerce hizmet verememek ne demektir? Daha sonra gerekli bakım ve onarım çalışması yapılmıştır tekrarı olmayacaktır gibi safsatalar da nedir. Kardeşime ulaşamadım diye kafayı yeme durumuna geldim adeta. Allahtan kullanmıyorum Türk Telekom. Müşteri hizmetlerine ulaşıyorum stabil kelimeler ve ezberlenmiş cümleler. Sizlere gerekli denetimler yapılıyor mu merak ediyorum. Sonuç olarak bir sistem altyapınız olmalı ve bu durumda doğal afet moduna geçilmeli.
Aslında Devlet bu tür durumlarda gerekli önlemleri almayan şebekelere taahhüt bozma hakkını hukuken tanımalı. Var mıdır böyle bir şey bilmiyorum. Ama vatandaş, olarak size en büyük cezasını başka operatörlere kitlesel olarak geçerek veriyor şu anda. Yazık, diyecek başka bir şey bulamıyorum. Aldığınız paranın hakkını verin, adam faturasını ödeyemediğinde nasıl icra işlemlerine başlıyorsunuz, nasıl zangır zangır arıyorsunuz, bu duruma ne demeli peki ?