Türk Siyasetine Damga Vuran Hangi Lidersin?

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İş Hayatı ve Kariyer
Onlar yıllar yılı sandıkları patlattılar, adlarını tarihe kazıdılar. Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü'nden, çiftçinin "Kara Gün Dostu" olan Ofis'e, şehirlerin kenar mahallelerinden, kıyı şeritlerinin en güzel yerlerine kadar hayatın her alanına damgalarını vurdular. Vaatleri, programları, kavgaları, davaları milyonların kaderini belirledi. Şimdi sıra sende, meydanlar seni bekliyor, hangi lidersin?

Test:Türk Siyasetine Damga Vuran Hangi Lidersin? - onedio.com

Uzun Adam!
Ya böyle bir şey olabilir mi? Kimse kusura bakmasın sen biliyorsun bu işi. Sandıklar patlatacak, bunlaaara tokatları en güzel şekilde sen vuracaksın. Onlaaaar ne derse desin, ya bu duble yolları sen yapmadın mı? Endamına dünya, gidişine yollar hasta. Herhalde bunu da bizden öğrenecek değilsin.

:dusun:

53c16d52b7530dfb2553c286.webp

Adamım benim ya.

Deniz Baykal

Atatürk ilke ve devrimlerini, Cumhuriyetin temel niteliklerini korumak senin işin. Laikliğin teminatı, hiziplerin sahibi, partinin mutlak hakimisin. Her ne kadar bilinçsiz halk kitleleri henüz senin söylediklerinin kıymetini anlayamıyorsa da moralini asla bozmayacak, Cumhuriyet devrimlerini ateşli bir şekilde koruma mücadelesine devam edeceksin.

bana uyanları kalın yazdım :D

Başbuğ Türkeş!

Hira dağı kadar Müslüman, Tanrı dağı kadar bir Türk olarak, 9 ışık rehberliğinde Turan yolundaki yürüyüşün dosta güven, düşmana korku, arada kalmışlara da şaşkınlık veriyor. Kızılelma senden sorulur, kuzgunlar hangi leşe giderse gitsin, Türk Hakanın devleti başa gelecek, önderi olduğun bu hareket asla engellenemeyecek.

İşte bu hoşuma gitti.

Boşuna hayran değilmişim demekki Karaoğlan'a :dyg:

Cem Uzan!
Dolandırıcılık ruhunuz ve paraya olan düşkünlüğünüz sayesinde tam bir siyasetçi görünümündesiniz.

"Ak günlere" diye çıktığın yolda, "ne ezen ne ezilen hakça insanca bir düzen" için türlü mücadelelere göğüs gerecek cesaret sende. İşçinin, emekçinin dostu sensin, alnın ak, başın dik, en güzel şiirleri de sen çevireceksin. Gömleğin özgürlük mavisi, sözlerin de barış güvercini olacak. Dağa taşa "Karaoğlan" diye yazdıracak, meydanları patlatacak, Türkiye'ye yepyeni bir soluk vereceksin.

Geri