Türk mutfağında pilavın yanına en çok yakışan yemek sizce hangisi?

Konu sahibi son olarak 1075 gün önce görüldü

Türk mutfağında pilavın yanına en çok yakışan yemek?

• Kullanılan toplam oy
    23
kuşbaşı dana ya da kuzu kavurması.

Ooo bissürü ama ben tavuk ya da köfte severim bir de salata.

Daha çok pilav. Imm bir de kavurma. Off böyle löp löp ağızda dağılan soğanlı soğanlı kavurma. Ka vur ma.

Kuru fasülye :2945849z1sudle5b4:

• Beğen
Tepkiler: Eru
en çoku boşverin
yakışanla yiyin işte

ilk defa bütün yorumları okudum ve bir umut birini bulabilir miyim acaba dedim ama yok, maalesef aranizda yoğurtlu pilavcı yok. maalesef hiçbiriniz en dibi görenlerden değilsiniz. maalesef yoğurt sütlacı nedir bilmiyorsunuz. yoğurtlu pilav, ne anılar geldi şimdi.

ilk defa bütün yorumları okudum ve bir umut birini bulabilir miyim acaba dedim ama yok, maalesef aranizda yoğurtlu pilavcı yok. maalesef hiçbiriniz en dibi görenlerden değilsiniz. maalesef yoğurt sütlacı nedir bilmiyorsunuz. yoğurtlu pilav, ne anılar geldi şimdi.
Yoğurtlu pilav, salatalı pilav, patlıcanlı pilav
Salatalısını ve patlıcanlısını Kadıköy de pilavcıda yiyom bazen. Yoğurtlu da evde yemek ile iyi gidiyor. Yemeyen yoktur burada kuul takılıyorlar. Bakma sen onlara.

Son düzenleme:
Yoğurtlu pilav, salatalı pilav, patlıcanlı pilav
Salatalısını ve patlıcanlısını Kadıköy de pilavcıda yiyom bazen. Yoğurtlu da evde yemek ile iyi gidiyor. Yemeyen yoktur burada kuul takılıyorlar. Bakma sen onlara.

gerçekten öyleler mi? yoksa beni teselli için mi böyle diyorsun? inanırım bak.

Pilavı her şeye yakıştırıyorum ben.

Kuru fasulye
Salata
Cacık

Gelişmiş ülkelerde pilav tüketimi yerini makarnaya bırakıyor. Biz de durum fifty fifty. Sade pilav yemeyi hiçbir zaman çekici bulamadım. Ama ispir kurunun yanıma soğanla iyi yoldaş olabiliyor.

herkesin damak tadı farklıdır ama ben tavuk sotede çok seviyorum

Hangi pilav? Lütfen bu önemli bir detay.

Geri