TÜRK Komandoları !

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
@juju @ibadeath @Hatem ve birsürü kişi.
Arkadaşlar bu konuya forumda hiç tepki verilmemesi normal mi?
Kafama takıldı. :/
@Süreyya biz yurtdışındayız diye fazla mı hassasız?
Aslında etiketlemen gereken kişiler antimilitarist, bayrak karşıtı, hümanizm savunuculari kardeşim. Ama konu fistanlilarin molotofuna gelince lal oluyorlar tabii.

Beni pas geç. Faşist denince parmakla gösteriliyorum kardeşim, saygılar.

Aslında etiketlemen gereken kişiler antimilitarist, bayrak karşıtı, hümanizm savunuculari kardeşim. Ama konu fistanlilarin molotofuna gelince lal oluyorlar tabii.

Beni pas geç. Faşist denince parmakla gösteriliyorum kardeşim, saygılar.
Sana Faşist diyen fistanlıları çok eziyosun. O yüzden üstüne geliyolar.
Fikirlerinin destekçilerini de azımsama bence. Fan ın çok (;

Sana Faşist diyen fistanlıları çok eziyosun. O yüzden üstüne geliyolar.
Fikirlerinin destekçilerini de azımsama bence. Fan ın çok (;
Aman kardeşim sonra da gazlama bazlama oluyor. Herifler begeni atanlara bile takıyorlar:D

Şimdi bu fistanlılar kim bence onu önce açıklamak gerek..

Aman kardeşim sonra da gazlama bazlama oluyor. Herifler begeni atanlara bile takıyorlar:D
" Topunuz gelin " diye bi laf var. Öyle durumlarda onu kullanıyorum :D
Yok çok ciddiyim, Onları adam yerine koyan tok zaten, biliyosun geçen açtığın konuda, Atölyeden tekme tokat kovulan iti.
Beni şaşırtan Askeriyle, polisiyle (genel olarak) övünemeyen, çekinen Vatanseverler. 30 Ağustosta, 29 Ekimde Türk bayrağını camına asamayanlar. Biz avrupanın göbeğinde 30 Ağustosta 2 Metrelik bayrağı evimizin camından sallandırırken, bazı tepkisizlikleri anlayamıyoruz.

Çok zorlu eğitimlerden geçiyorlar ve psikolojik olarakta ciddi anlamda yıpranıyorlar. Askerlik eğitimimi komando alayında aldım. Ne uyku uyutuyorlar ne intikaller bitiyor ne eğitimler. Bir anlık boşluk bile bırakmıyorlar. Cezalar da meşhurdur, komando dansı gibi zorlayıcı hareketler mevcut.
Ayaklarına taş değmesin vesselam.

Asker olmak gibi bir hayalim vardı o geldi aklıma.

Geri