Türk kızlarıyla neden kavga edilmez?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
En güzeli bile kavgada çok argo konuşabiliyor..Allah biz erkeklere sabır versin.

Güzellik sizi aldatmasın.
CD305A2E-D1C0-4819-90A4-6751277F91DB.jpeg

her kavgada lafı ahlaka, terbiyeye, geçmişinize, namusunuza, ailenize, misilleme tarzı sözlere (“sen de böylesin” gibi) insanlarla kadın ya da erkek ilişkinizi kesiniz. argoya ya da küfre bir şey diyemiyorum çünkü bazı çiftler birbirine küfrediyor ve bunu olağan kabul ediyorlar (misal s. git) kimsenin ilişki dinamiğine karışmam ama misal ben böyle bir şeyi de kabul etmem. şu an hayatımdaki insan da kabul etmez. arkadaşlarımla olan tartışmalarım da dahil.

Insta'sı var mı? Sadece kınamak için soruyorum.

Yav senin acacan konuya be aga. Ulan kufur eden fotodaki degil ki ne bicim konu izah edion nerde kufur ediyor karı

Kavga zaten yanlış da tartışılmıyor da.(önemli bir kismiyla)

Amiyane tabirle biraz kezbanlik, biraz aşağılık kompleksi, biraz içgüdüsel eziklik... Halbuki hayatın parçası tartışmak. Hemen "Ayh bir bağyanla konuşuyosun dikkat et" modu.
Yanı bir çeşit bak ben acizim, eziğim beni eleştirme serzenişi.Halbuki ben sana değer verip seni insan yerine koyuyorum,tartışacak güce sahip olduğunu düşünüyorum fakat sen sadece memelerinle anılıp, yalanmak istiyorsun.
Sonra beni aldatti, sonra bana şiddet uyguladı falan filan.
Damızlıkmış gibi hayatına aldigin,bol salyalı sıfır beyin adamdan ne bekliyorsun hayatım?

Kargocu çocuk güzellik merkezine bir paket getiriyor ücretli.kızın üzerinde para yokmuş,çekip geleceğim bekle demiş çocuğa..ne olduysa bundan sonra başlıyor.bir kaç defa kendimde denk gelmiştim.çok nazik,kibar zarif görünen kızların nasıl argolu konuştuğunu..

bu arada ben videoyu hiç izlemedim jdjd başlığa yorum yaptım, kulaklığımı unutmuşum… ne dinliyorsun’a da bişi atamıyorum çünkü dinleyemiyorum…

bu arada ben videoyu hiç izlemedim jdjd başlığa yorum yaptım, kulaklığımı unutmuşum… ne dinliyorsun’a da bişi atamıyorum çünkü dinleyemiyorum…
teyze kızı hemen anlatıyorum sana.
Kargocu güzellik merkezine gitmiş.. adam kargoyu sen git fırlat…. olacak iş değil.. güzellik merkezi sahibi de buna “GERİZEKAALIII NE ATIYOSUN BENİM BURNUM ESTETİK” diye bağırmış.. Kıyamet kopmuş, merak etme estetikte bir şey yok… kargocu da “gülüşü antipatik her şeyi antipatik antipatik antipatik!” Diye bağırıp rap yapmış…güvenlikçi dayılar HipHop, Halay ve R&B karışımı dans etmişler.. hala okuyo musun shshdjfjf

Son düzenleme:
Türk Kizi...basliga gel

teyze kızı hemen anlatıyorum sana.
Kargocu güzellik merkezine gitmiş.. adam kargoyu sen git fırlat…. olacak iş değil.. güzellik merkezi sahibi de buna “GERİZEKAALIII NE ATIYOSUN BENİM BURNUM ESTETİK” diye bağırmış.. Kıyamet kopmuş, merak etme estetikte bir şey yok… kargocu da “gülüşü antipatik her şeyi antipatik antipatik antipatik!” Diye bağırıp rap yapmış…güvenlikçi dayılar HipHop, Halay ve R&B karışımı dans etmişler.. hala okuyo musun shshdjfjf

mxjdjdj çok eğlenceliydi jdjd daha okurdum .d

abi başlık ile içerik bambaşka dünyalara ait.
kadına caz yapıp üstüne yürümüş ibne, ne yabsaydı?
hani makul bir tartışmada yükselir filan eyvallah da buradaki sorun sence hanım arkadaşın üslubu mu gerçekten?

O kavgayı kazanamazsınız. Amacınız sorunu çözmek değil haklı çıkmak çünkü

Bazıları asla kâle alınmaması gerekecek kadar çirkef. Gölgenizle kavga edin onlarla etmeyin…

Geri