Türk kızlarının ingilizce konuşarak numaralarını almak

A
  • Kullanıcı Aggressive
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Güzel bir sosyal deney olmuş,buradan çıkaracağım sonuç her şey ingilizcedeymiş. Ben bunca zaman boşuna dolaşmışım oralarda. Hayır yani yaşadığım yerden utandım lan toplum olarak ithal ürünlere ne çok merakımız varmış? Adam oradan Poland,Russia falan yardırıyor ülke ayırmaksızın numara verenler varmış. Normal bir şekilde Türkçe konuşarak gidip numara istemeye kalksam ya tokat yerim ya da "üfff abaza sanane be slk" diye bir tepki alırım :S Neyse,bugün bende deneyeceğim beyler yetti artık,izleyelim..

Ekleme: Arada numara vermeyenlerde var tabii onu söylemeyi unutmuştum neyse izleyin.

[YOUTUBE]ZkZfvHFKV3Q[/YOUTUBE]​

olm içime oturdu lan oysa ki bende burada cool takılıyodum sorun dilimizde mi lan ingilizce mi konuşalım yani :(

Sorun zihniyetlerimizde, kültürümüzde, toplumumuzun kadina bakis açısında.
Kiz ülkesinden birine numara verirse adinin yolluya cikacagini biliyor.
Yabancı erkeklerle gizli özgürlük dedigimiz seyin tadini cikariyor. Şaka şaka gizli özgürlük diye dedigimiz bisey yok. Onu simdi uydurdum xdxd

öyle abartılacak bişey de yokmuş aslında. 10 kişiden istiyo 2 si veriyo numarasını. (:

İngilizce konuştu diye numara neden vereyim? Burdaki kızlar saçmalamış. :D

Ben Niko bu da kuzenim Roman. Ulan adam GTAcı çıktı bir de. :D Yalnız aksan olayını da iyi yapmış :D

Hahahh yardıma ihtiyacım var diyor ya, her türlü..:D

Ben vidyoyu izlemedim. "çok borked" yaziyo xdxd

Simdi Senin Videon acilmadi Bende fakat Bende benzer Bisi Izledimdi Adam Altina Cekmis spor arabayi kizlara biyerlere Gitme Teklifi ediyor kimse kabul etmiyor sonra Arabaya binerken adam seninmi diyor ve adam evet diyince hemen yemegi kabul ediyorlar. yabanci ulkede yapildi bu test. :kiki: Demekki Dil ve Maddiyat Cok Onemli Gencler:kiki:

O dil ve maddi unsurlardan çok yabancı erkeklerin bayanlara tavrı ve nezaketi ile alakalı.

İngilizce dilin çekiciliği asdasd.

nezaketi ve tavrı derken? Nasıl davranıyorlar aydınlatır mısın bizi

Genelleme yapmak, herkesi aynı kefeye koymak hata olur; ama Türk erkeklerinin bir kısmı bayağı kaba -sözüm meclisten dışarı-
Kadına yaklaşımları, sarf ettikleri sözler, koyduğu konum kaba maalesef.
Daha bir bayanla nasıl konuşulmayacağını bilen erkekler var. Hepsini kastetmiyorum yanlış anlama olmasın.

Yabancı erkekler daha naif ve kibar bir bayana yaklaşırken.

Geri