Türk kızlarına kezban diyen türk erkeği

Konu sahibi son olarak 2428 gün önce görüldü
kendini dünyanın en yakışıklı erkeği sanan ama aslında 3-4 günde bir banyo yapan ayda bir dişini fırçalayan buram buram sigara ve ter kokan göbeği salmış boyu da kısa olan erkektir.

Kezban hangi model kiza deniliyo? Once onu bi ogreneyim.

barış manço da onlardan biridir ama keşke hepsinin kastı barış manço gibi olsa, di mi? :p

[youtube]WcHixFuXZVM[/youtube]

3-4 gun de bir banyo yapan mi ?
Sacimiz yaglaniyor kardesim ne alakasi var :))))

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaşarlara layık erkek tipi. Gerçi pek Kezban kızımız da kaldı sayılmaz. Nesilleri hızla tükenmekte ne yazık ki.

Erkekler kızlara kezban, kızlar erkeklere kro yuvarlanıp gidiyoruz.

Justin bieber bir "Hi" bile demedi sonrasinda Turk kizlarin ter kokusundan sikayetci oldu.
Justin bieber, hergun bakimini yapiyordur disleri goruldugu kadariyla inci gibi, gobegide hic yok.
devamini getirmeyeyim.

Bok atmak icin fazla kasinca sonuc bu oluyor herhal yahu.

Justin bieber bir "Hi" bile demedi sonrasinda Turk kizlarin ter kokusundan sikayetci oldu.
Justin bieber, hergun bakimini yapiyordur disleri goruldugu kadariyla inci gibi, gobegide hic yok.
devamini getirmeyeyim.

Bok atmak icin fazla kasinca sonuc bu oluyor herhal yahu.

Farkindaysan türk erkeği demişim. Şair burda türk kızına bok atmaya çalışan Türk erkeklerinden bahsetmiş örneğin alakaya maydonoz olmamış mi sencede?

"Fazla kasinca sonuc bu oluyor" dedim :)
"Fazla kasinca" justin bieber'den dem vurdum manasini cikarabilmeni umut ederdim.

Türk kızları ile alakalı bir durum değil bence. Kezban neden denir bilmiyorum ama şu sokaklarda gurbetçi inşaatçılar gibi dertli dertli cuara içen kızların cinsini anlamıyorum. Bi de küfürler edenleri. Hani apaçi tarzı giyinenleri bilmem de bilmiyorum garip geliyor.

Baslik olmamis.
Aslinda olay su;

Türk kızlarına kezban diyen türk KIZLARI.
Bu foruma foto atan bazi kizlara hicbir erkek kezban demedi. Birkac kendini bilmez KADINdan baska

Hii onu söyleyenler de keko olanlardır kesin :p

Adı Kezban olan iki arkadaşım var. İkisi de kaderi kezban olmayan kızlar.

Son derece modern, duyarlı ve çağdaş vb vb.... ve oldukça güzeller.

Onları tanıdıktan sonra kezban bende level atladı:)

Bende bu forumda kadınlara Kezban diyen kadınlar gördüm :)

"Türk kızlarına kezban diyen Türk erkeği"

Başlık bu şekilde olsaymış iyiymiş.

Ev hanımı diyorlar e ne var ki bunda? :T:

En nefret edilesi erkek tiplerinden biri.Denk gelirsem bozmaya dahi uğraşmam,ortamdan direk uzaklaşırım. Çünkü zaman kaybı. Senin gibi erkekler de ortada geziyor ama ben Türk erkeğini senin üzerinden genellemiyorum.

Geri