Türk kızlarımı ? Yabancı Kızlarmı ?

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü

Türk kızlarımı? Yabancı Kızlarmı?

• Kullanılan toplam oy
    27
Türk kızları.
Yabancı kızlar

Rus kızı votka gibidir,parasını verirsin alırsın. türk kızı rakı gibidir. su ister, buz ister, peynir ister, kavun ister, isterde ister .

Türk kızına kurban olsunlar.

(kezban içermez)

Yabancı kızlardan kasıt bir iskandinav, bir rus, bir yeni zelandalı kızlarsa tercihim onlardan yana.
Ama bir arap, bir hint, bir uzak doğulu ise türk kızları. Sadece tercih meselesi.

bir kızda aradığın şeye bağlı samimiyet sadakat ihtiras ise türk geri ne arıyorsan yabancı (ben türk derim :))

Her türlü Türk kızı derim ben.. şimdi dicekler ki yabancı kızlar taş gibi falan, yav senin tanıdığın yabancılar zaten ünlü top modeller ünlüler şarkıcılar falan.. ama daha çok gördüğün kezban diye nitelendirdiğin bakımsız kızlar.. Kız her yerde kızdır, yabancılardada çirkin bakımsız çok kişi var.. Bence Türk erkekleri biraz gözünü açıp etrafa bakmalı, gayette güzel kızlar var :)

Kahvaltıda sucuklu yumurta yerine pankek yemek istiyor musunuz? afgsdjkf

bkz. neden sizin de 46 numara ayakkabı giyen bi Helga'nız olmasın .p

Yabancı kızlar diyorum arkadaşlık anlamında gerçekten çok iyiler.

Bence Türk kızları tercih edilmeli. Çünkü Yabancı kızlar sadece parana gelir. Ne senin aileni kurabilir ne de kayınvalide, kayınbabayla samimi ilişkiler kurabilir.
Türk kızı seni ve yaşadığın çevrenin örf adetlerini bildiği için seni ve çevrendekilerle daha güzel hayat kurabilir.

akıllı uslu böyle bi tarzı olan kızlar diyorum ben, yerli veya yabancı pekte önem arz etmiyo ondan önce gelen bir çok önemli kriter var.

Geri