Türk kızları mı Adriana mı?

Konu sahibi son olarak 4489 gün önce görüldü
Türk kızları mı Adriana mı?

Adriana Lima için Ulus 29'da düzenlenen partiye sanat ve sosyete dünyasının ünlü isimleri katıldı.
Partiye katılanlar arasında futbolcu arda turan da vardı.

Partiye katılanlar arasında futbolcu arda turan da vardı.Ünlü futbolcu Lima ile ilgili olarak “ Öyle abartılacak kadar güzel bir kız değil normal bir kız. Ben ona 10 üzerinden 10 veririm ama Türkiye’de onun gibi kızlar var. Hatta burada ondan daha güzel kızlar var. Onun Türk kızlarından en büyük farkı iyi niyetliliği ve sempatikliği. Bizimkiler ise çok ukala ve çok burnu büyük” dedi.

Sizde Türk KizLari Hakkinda böyLemi Düsünüyorsunuz ?
ukala ve çok burnu büyük...

Türk kızları kendini ağırdan satma olayını bazen hakkaten abartıyo :p ama ardaya katılıyorum türkiye'de adrina lima'ya bin basacak güzellerde mevcut. Fiziği ve gözleri güzel ama onun dışında çokta bir albesnisi yok =))))

" güzelsen güzelsin yok mu benzerin " şarkısını tüm kendini fazlaca ağırdan satanlara armağan ediyorum :p

Üstad Aşık veysel derki Güzelligin On par etmez bu bendeki aşk olmasa :)

[YOUTUBE]mvGkJag5r6c[/YOUTUBE]

Tabikide adriana ama bazi kislarda cok iyi

adrianaya ulaşamayacağım için, hadi ulaştım dil sorunu var :p

en iyisi bana türk kızı :haha:

Yıl 2012 imiş Adriana ve Türk kızları kıyaslanıyor.
Yıl olmuş 2015 hala aynı mevzu jsdhaskjdh

Yıl 2012 imiş Adriana ve Türk kızları kıyaslanıyor.
Yıl olmuş 2015 hala aynı mevzu jsdhaskjdh

Ben admin olsam başlığı açan arkadaşı " bilerek ve alanen Türk kızlarını zor durumda bırakmaya çalışmaktan " süresiz banlardım :)

Adriana'yı versen ellerine ne yapacaklarını şaşırırlar :p

Aman abiiii ben hiç alınmıyorum vallahi kendimi aynada görünce bile alık oluyorum ben asdgsdg

Ya bırak bu mütevazilik ayaklarını .. Duydum ki resimli sözlük çıkartacaklarmış ve güzellik tanımının karşısına senin fotonu koyacaklarmış ( Şimdiden isteklerimi söyleyeyim ; Dönere bayılırım hemen her gün döner ısmarlamanı istiyorum arada bir de iskender olsun )

Ya bırak bu mütevazilik ayaklarını .. Duydum ki resimli sözlük çıkartacaklarmış ve güzellik tanımının karşısına senin fotonu koyacaklarmış ( Şimdiden isteklerimi söyleyeyim ; Dönere bayılırım hemen her gün döner ısmarlamanı istiyorum arada bir de iskender olsun )

Sen benim canımsın:dyg:
Şurada iki özgüven parçalayacaktım ama ''alık'' yazmışım. asjkdhaksjd
Aşık olacaktı o aşşık! :d

Sen ne istedin de yapmadım abi. Senin için kebapçıyım kapatırım!

Geri