Türk kızının elinden

M
  • Kullanıcı Myself
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Komik Resimler
1654055_505313226244933_1650865302_n.png

Sevdigi erkeği..

Bu karikatürleri tek tek paylaşmanın mantığını anlamadım, 10'u bir arada falan yok mu hocam?

Bu karikatürleri tek tek paylaşmanın mantığını anlamadım, 10'u bir arada falan yok mu hocam?

Haklısınız efendim , bende şu mantığı anlamıyoyum anlık gördüğüm hoşuma giden bişeyi paylaşmışım , bakarsınız hoşunuza gider gitmez , ama ön yargı nedendir..
Yani bu ön yargı ile yorum yapınca ne oluyor morelinizmi yerine geliyo ?

Haklısınız efendim , bende şu mantığı anlamıyoyum anlık gördüğüm hoşuma giden bişeyi paylaşmışım , bakarsınız hoşunuza gider gitmez , ama ön yargı nedendir..
Yani bu ön yargı ile yorum yapınca ne oluyor morelinizmi yerine geliyo ?

Hocam sakin ol ben sadece fikrimi söyledim.

Konu kalabalığından başka bir şey yapmıyor.Her forumun kendine ait belli bir kuralları vardır fakat burada bunu göremedim. İlk kez bu forumda gördüm şaşırdım, tek foto-iki üç cümlelik yazı paylaşılarak konu açılması tuhaf geliyor bana.

Hocam sakin ol ben sadece fikrimi söyledim.

Konu kalabalığından başka bir şey yapmıyor.Her forumun kendine ait belli bir kuralları vardır fakat burada bunu göremedim. İlk kez bu forumda gördüm şaşırdım, tek foto-iki üç cümlelik yazı paylaşılarak konu açılması tuhaf geliyor bana.

Ben aslında gayet sakinim efendim , siz ön yargılı bi şekilde yazı yazınca
İnsan psikolojisi etki tepki olayı , farkındamısın senin tepki gösterdiğin şey hakkında iki üc kişi beğenide bulunmuş hoşuna gitmiş , az bişey sağ duyarlı olmak fena olmasa gerek..
DEdiğin bakış açısı ile bakıldığında sana hak vermediğimide vurgulamadım..
Ama karşımızdaki insanın sakin olmasını istiyorsak , karşımızdaki insanada uslubumuzun düzgün olması gerekiyo öyle değilmi , saygılar..

Haklısın hocam..

Geri