türk kızı

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
trip atmayı bi' yaşam felsefesi haline getirmiş kıza türk kızı denir. atılacak konunun tutarlı veya tutarsız olması bi' önem taşımamaktadır.

dün gece birisiyle karşılaştım. diyalog şu :

- mutlu yıllaarrrr ^^
+ teşekkür ederim

işte konuşulur bir kaç kelime daha ve ardından iyi geceler dendikten sonra gelen :

- mhm nyse sennde bna dedin snrm "mutlu yllar" , byee

yav bi' insan sadece "mutlu yıllarrrr" diye karşılık vermediği için birine nasıl trip atabilir, ben anlamıyorum. işte bu kız türk kızı.

* bazı türk erkeklerine 2/3 beden büyük gelen insanlar (:

* kıymet bilmeyene diyecek söz bulamıyorum dediğim durum

abi bu kızlar insan olamaz. yemeğe gidersiniz ''ben fajita yiyecem aşkıım'' ulan sen daha 1 ay önce evinde sokum yapıyodun ne oldu da birden fajita'ya geçtin??

eve gidelim dersin gelmez ha ''yok ev olmaz'' derler ama sinemada da yiyişmeden duramazlar. namuslu kız triplerini kes. abi sinemada film izlenir, evde yiyişilir olay budur yani.

tapotalk'tan gonderildi.

Türk erkeklerinin sesisin fevo durmak yok bastır arkandayız her daim..Babasının evinde bimden aldığı 3'ü 1 arada'yı içer seninle starbucks hayali kurar kahrolsun böyle kızlar..

İskenderden aşağısını yiyemem diyen kızlar için tavuk dönerle karın doyuran kızları üzdük..

Üstteki yorumlar Türk kızını değil de, amacına erişememiş mağdur Türk erkeğini anlatır gibi sanki ne dersiniz? :p

Kızlarımıza kadınlarımıza haksızlık yapmayın. Milliyetçiliğe ihtiyaç duyurmayan nadide değerlerimizden biridir Türk kızı/kadını.

Telefondan yazılmış olma ihtimali yüksek sözlük başlığı.

İliğine kadar kurutur adamı bunlar.

bi de mueddeb'in dedigi gibi bu turk kizlarinin bir baska ortak ozelligi de butun erkekleri peslerinde sanmalari.

tapotalk'tan gonderildi.

Adriana Lima'nın bile aldatıldığı bu dünyada neyin nazını yapıyorsunuz ey kızlar..

İyi ki bizim forumda böyle şeyler olmuyor erkeklerin peşinden koşan kızlar yok.. Yok dimi..

Türk kızına bok atar ama yatağa götürmek için bukelamun misali renkten renge girer karsisinda.
Ayrıca Türk kızı ne yapsın senle yakinlassa kıza bok atarsin yapmazsa kezban der kotulersin.
Ayrıca o zavallı kızın senin ki gibi ataerkil toplumda yıllarca maruz kaldığı iki yüzlü değerler yüzünden bu şekilde davrandığını kafan basmaz ama forum ortamlarında yok Türk kızı böyle yok söyle diye pek güzel yakinir toplumun değerlerini sorgulaman gereken yerde kadınlara laf edersin.
Çünkü bu kadar sığ olduğun gerçeğinin farkında değilsindir.
Aklı pipi de olunca.. .

Mini etek giyse arkasindan laf edersin kafanız ancak tahrik etmek için yapıyor gibi basit bir Bahane ye çalışır. Sanane kendim istiyorum da giyiyorum kadın olsan belki sende giyersin ama kafan bunu almaz kendini fasulye misali nimet ten sayarsin.
Her onune gelen kadına meta muamelesi yaparsın ama kendi abazaligini goremezsin.

Türk erkeği ile yatan kızda abaza diyesim geldi bak şimdi..

Turk erkekleri tarafindan bi turlu begenilmeyen kizdir. Yanlis yapsa yollu,sakininca yobaz olandir.
Nazli ve anacligi ile meshur kizlar.

Burası birazdan kapanır bende bir iki şey yazayım bari içimde kalmasın . :)

Başlığı açan arkadaşın dediği tiplerde kızlar vardır muhakkak , bu o tarz kızların görmemişliğinden,görgüsüzlüğünden kaynaklanıyor diye düşünüyorum.

Onun dışında genelleme yapıp bu kadarda Türk kızını kötülememekte fayda var :) Milliyetçilik damarım attı bak :p Türk kızına laf ettirmem :)

Turk kızını kötüleyenler kimlerin çocukları merak ettim ben ?

Konu kilitlenmeden bende son bir yorum yapıp gidiyorum.

Zeki, akıllı, aptal, özverili, çıkarcı, iyi niyetli, dedikoducu, arsız, edepli, kendini bilmez, ker durumda kontrollü, mızmız, eğlenceli, kompleksli, fedakar, kezban....vs. her karekterde insanın içinde yer aldığı geniş bir grup.

Bu konuya biz yorum yapmıştık ama silinmiş sanırım konuyu birleştirin bi zahmet..

Geri