Türk kimdir ?

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
Başlıktan da anlaşılacağı gibi "Türk" hakkında bildiklerinizi ve anılarınızı bu başlık altından yazabilirsiniz.

Not: Küfür / hakaret ve kişiyi rencide edici postlar yasaktır.

Seni tanımak güzeldi Emre :cici:
Keyifli forumlar dilerim.

Kardeşim Benim Hoşgeldik Seni Tanımak Güzeldi :P

Atatürk candır ya hıcbır partı yerını alamaz hepsı turkıyeyı batırdı saolsun bastakıler hele (:

Seni tanıdığıma memnun oldum Director. Bu haftaki rakibimizsiniz. :kiki:
My Sassy girl eski sevgilimin baskısıyla izleyip hayran kaldığım bi film ve herkese tavsiye de etmişimdir. :)

Seni tanıdığıma memnun oldum Director. Bu haftaki rakibimizsiniz. :kiki:
My Sassy girl eski sevgilimin baskısıyla izleyip hayran kaldığım bi film ve herkese tavsiye de etmişimdir. :)

Teşekkürler , bende memnun oldum :cici: Evet maç yarın kanaryayı evinde yeneceğiz :P:lelele:

Evet bende ilk izlediğimde çok etkilendim o filmi. O filmden sanırım iki yapıt var. Biri kore diğeri Amerika yapımı. Ben Amerika yapımını izledim çok iyiydi. :cici:

Sarışın veya kızıl saçlı, yeşil veya mavi gözlü kadın düşürmeye çalışan bir hınzır bence. Son günlerde "yetti gari" diyerek repertuarina esmerleri de ekledigini beyan etti ama inanmayın.

ahah oldukça komik
şimdi banlı olduğunu gördüm neden ki

Bugün yaptığı cok büyük bir yanlıştı, tahrik olup anaya babaya küfür etmemesi gerekiyordu.

ay nolmuış nolmuş

Yorumlarda kavga çıkartacak, rencide edecek / küfür ya da hakaret içeren cümleler lütfen kullanmayalım.

Geri