Türk kadınları estetik güzeli mi, doğal güzel mi?

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü

Türk kadınları estetik güzeli mi, doğal güzel mi?​

çevremde burnunu yaptırmayan çok az kadın kaldı. bence buradaki en ilginç durum estetik yaptıran her kadının birbirine benzemesi. sanki photoshop'da bir şablon var herkese basıyolar aynısını. modifiyesiz hanımların çok az bir kısmı kendiyle barışık, geri kalan kısmı da parası olmadığı için yaptıramıyor.

Otuz yaş üzeri genelde estetikli ve diş estetiği de dahil ancak doğal kalmayı başarabilenler de var ki kendi adıma doğallık taraftarıyım.

Pek çoğu estetik ve shop güzeli. Ancak doğal güzeller de mevcut.

kızlar
nereniz doğal nereniz estetik
insan merak ediyor

bence de sorun estetik değil herkesin birbirine benzemesi. örnekleyeceklerim estetik değil ama şuna benziyor dediğim şey; şu an bir kaş modeli tutturmuşlar, herkese onu yapıyorlar. herkeste dudak dolgusu. bir dönem bir diş modeli vardı, herkes onun peşinden gidiyordu. ben kendim cesaret edemesem de abartısız dokunuşlar, insanlara iyi gelebiliyor, o ayrı. ama tornadan çıkmış gibi bir güzellik anlayışı var. bence bakımlı olan kadın, bir şekilde bir auraya sahip oluyor. güzeliz genel olarak. sorun, moda olan güzellik algısının peşinden sürüklenmek. bir şekilde “bakın artık güzel olan bu” manipülasyonuna kapılmak.
bir de shop olayı var ama ona değinmeyeceğim:d geçen de söylediğim gibi insanlar bir ilüzyon yaratmak istiyorsa da bu beni hiç ilgilendirmiyor.

Son düzenleme:
Kadınlar kilosuna dikkat edip güzel giyindikleri sürece Türkiye'de çoğu kadının önüne geçip, güzel kadın statüsüne erişilebiliyor. Fazlasına hiç gerek yok bence.

forumda bile guzel sandıkların aslinda guzel değil boydan foti cektirsin atsin karsi profilden gorelim rhfhdhdjhshshsh

türklerin güzellik algısı çok değişti.
bir dönem rusların güzellik algısı bu yönde evrilmişti.
her rus mutlaka estetik yaptırır ve dudaklarını şişirirdi şimdi de türk kızlarında var bu estetik algısı.
ben genel manada türk kadınlarının doğal yüz yapısını güzel buluyorum.

Geri